La nervi, a a făcut praf trei locomotive

Ultima actualizare:

    Nicolae Moldovan a distrus locomotivele, pagubele fiind estimate la 100.000 de lei
Nicolae Moldovan a distrus locomotivele, pagubele fiind estimate la 100.000 de lei

Nicolae Moldovan (36 de ani) a băgat spaima în oameni, după ce a luat un ciocan şi a început să spargă tot ce i-a căzut în mână.

Totul s-a întâmplat joi seara, în jurul orei 21.30. Nicolae Moldovan a venit furios şi s-a apucat să spargă geamurile, sirenele şi mai multe faruri de la trei locomotive din gară.

Pagubele nu au fost estimate încă, dar sunt apreciate ca fiind în jur de 100.000 de lei. "A spart 6 geamuri frontale, 12 trompete, 10 faruri laterale, 10 faruri centrale şi încă 10 faruri de ceaţă", spune Doruţ Sidor, şeful depoului Bistriţa. Bărbatul a ameninţat verbal paznicul din gară şi pe şeful depoului.

"De câţiva ani de zile, locomotivele, motoarele, goarnele sună non-stop. Nu te poţi odihni!", şi-a explicat fapta spărgătorul.

Înainte de a ajunge în gară, Moldovan, despre care oamenii spun că are probleme psihice încă din copilărie, a spart parbrizul unui Audi A4, fabricat în 2000.

"Nu l-am văzut în viaţa mea pe bărbat. A zis că s-a luat de maşină pentru că era albastră. Apoi s-a dus la gară", povesteşte Ioan Precub, bistriţeanul care s-a ales cu maşina distrusă. Omul mai spune că şi-a dus maşina în service şi că pagubele sunt estimate la 800-900 de lei.

"Am depus o plângere şi la poliţie", a mai spus Precub. Comisarul Ioan Mureşan din cadrul Biroului de Poliţie a Transporturilor Bistriţa-Năsăud spune că bărbatul este cercetat pentru distrugere.

"Este cercetat, dar nu a fost arestat. Poliţiştilor le-a spus că nu mai suportă zgomotul de la sirene, deşi stă departe de gară", a explicat comisarul.

Mai citeşte:

«Teroristul» de la CFR lucrează tot la şineAccidentul feroviar, opera unei mâini criminaleMecanicul trenului care a deraiat duminică, acuzat de neglijenţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net