Lăcătuş: "Jocul nostru a suferit în prima repriză"

"Sunt mulţumit de aceste trei puncte, deşi jocul a suferit în prima repriză, dar important este că am revenit în partea a doua, când jucătorii au fost mai agresivi şi nu au dat posibiltatea adversarilor să aibă posesie în jumătatea noastră. Este bine pentru moralul echipei, pentru linişte pentru a ne pregăti pentru următoarele partide. Toată lumea se aşteapă ca Steaua să defileze cu echipe modeste, dar nu este aşa simplu, pentru că întâmpini greutăţi pe parcursul meciului. Sunt mulţumit mai ales de jocul din repriza a doua. Voi încerca să dau posibilitatea şi jucătorilor care au evoluat mai puţin să demonstreze că merită să fie titulari. Nu pot face multe astfel de schimbări pe parcursul campionatului, dar voi încerca", a declarat Lăcătuş.

Tehnicianul a subliniat că miercuri va decide cine va intra în lot şi în teren la meciul din Cupa României cu Sportul Studenţesc: "Miercuri vom decide cine va intra în lot şi pe teren, nu e uşor să joci la 48 de ore. Sper ca jucătorii să demonstreze că merită să fie titulari".

Echipa Steaua a învins, luni seară, pe teren propriu , cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu , în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I, ambele goluri fiind marcate de Bogdan Stancu.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg