«Las-o să moară, că şi aşa nu mai iau două milioane pe ea!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La doi ani o fetiţă cântărea doar şase kilograme, însă nimeni nu a ştiut că boala şi, în final, moartea, i se trage de la o malformaţie gravă a inimii, uşor însă de depistat la un control de rutină. 

Citeşte şi:

Crimă şocantă la Braşov! I-a tăiat gâtul soţiei în autobuz

I-au căzut banii din fund! A fost prinsă după clisme şi ecografii - VIDEO

Pruncii din incubatoare, lăsaţi fără calciu şi tuburi de oxigen

Mihaela Marcu, o fetiţă de numai doi ani din oraşul băcăuan Comăneşti, a murit în chinuri din cauza neglijenţei crase a părinţilor, dar şi a autorităţilor.

Medicii de la Ambulanţă au fost chemaţi în urmă cu două zile de tatăl micuţei care, aflat într-o stare avansată de ebrietate, le-a spus acestora să vină că „fata nu se simte prea bine".

Ambulanţierii au constatat stupefiaţi că fetiţa era deja moartă şi cântărea doar şase kilograme. La autopsie, legiştii au stabilit că micuţa suferea de o malformaţie rară a inimii, iar cordul i se mărise până la dimensiunea celui al unui copil de 12 ani.

Din acest motiv, nu lua în greutate. Mama, învineţită la ochi de bătăile pe care le primeşte zilnic atât de la soţ, cât şi de la soacră, le-a spus poliţiştilor că ea a fost odată cu copilul la medic, dar că nimeni nu i-a spus de ce suferă.

Chiar dacă vecinii le-au spus părinţilor, în nenumărate rânduri, că fetiţa este tot mai bolnăvicioasă şi că ar trebui să facă ceva, tatăl s-a arătat indiferent.

„Ce să-i fac eu dacă nu vrea să crească. Eu îi dau de mâncare. Las-o să moară că şi aşa a făcut doi ani şi nu mai iau două milioane pe ea de la stat!", e replica cutremurătoare pe care Liviu Marcu, tatăl copilei le-a dat-o vecinilor săi.

Copii lăsaţi în voia sorţii

La 15 ani, Gabriela luptă pentru viaţă. Inima adolescentei aflată în fază terminală de malnutriţie continuă să bată în ciuda pronosticului sumbru pus de medicii ieşeni. Copila de 15 ani a fost adusă în urmă cu patru zile plină de răni şi cu o greutate de 13 kg.

De ziua onomastică, Gabriela a reuşit să-i contrazică pe specialiştii în chirurgie infantilă. Starea ei e favorabilă. Deşi ieri a fost ziua ei, nici o rudă nu a vizitat-o.

simeon stalpnicul png

Un Bebeluş de două luni din Brâncoveni - Olt a fost găsit, duminică seara, de către mama lui, mort în pat. Stela Truică a sunat imediat la 112, dar a fost prea târziu.

„Din câte am înţeles de la mamă, minorul fusese alăptat şi a fost lăsat nesupravegheat, înecându-se cu laptele", a spus medicul Dragoş Toader, de la Serviciul de Ambulanţă Olt. Oamenii legii nu exclud nici varianta sufocării, deoarece cadrele medicale spun că l-au găsit pe micuţ cu şnurul de la căciuliţă strâns legat la gât.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Vezi şi:

Un român a emigrat pentru a se vindeca de cancer, dar nu mai reuşeste să se întoarcă în ţară

Copil de doi ani, care avea sub şase kilograme, găsit mort în casă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net