Lăsată gaj pentru o datorie, o tânără de 17 ani din Arad a fost snopită în bătaie

Acesta a încercat să o violeze  şi pentru că nu a reuşit, a snopit-o în bătaie. Fata a reuşit să  fuga, într-un moment de neatenţie a agresorului şi a ajuns acasă, pur şi  simplu desfigurată. 

image

Plină de vânătăi şi cu ochii vineţi, fata i-a povestit mamei, prin ce a trecut. “Dacă îl prind, îl omor. Nu poţi să faci asta unui  copil. Cred că a încercat să o violeze. Am aici bluza cu care era îmbrăcată, e plină de sânge şi e ruptă”, a declarat mama fetei.

“A fost lăsată gaj de un prieten la bărbatul ăsta. A lovit-o cu pumnii şi picioarele în cap. E desfigurată, ca într-un film de groază”, a spus mătușa victimei

  Părinţii au adus-o la spital, iar adolescenta, elevă în clasa a 11-a, este acum internată la Spitalul Judeţean din Arad. “Are numeroase  echimoze la nivelul feţei şi mai multe vânătăi pe tot corpul”, a declarat Zeno Moldovan, şef secţie pediatrie.

image

  Adolescenta este încă în stare de şoc

“S-a depus o  plângere penală, iar agresorul urmează să fie identificat. Vom afla mai multe amanunte când fata îşi va reveni din şoc”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt IJP Arad.

Poliţiştii speră să afle mai multe detalii după ce vor sta de vorbă cu victima, pentru a pune cap la cap, ceea ce s-a întâmplat noaptea trecută. Fata a povestit în stare de șoc atât familiei, cât și polițiștilor clipele de groază prin care a trecut. "A încercat să profite de mine. I-am spus că nu, l-am refuzat iar de furie a început să mă bată. Nu-l cunosc și nu știu despre cine este vorba. Băiatul care m-a lăsat în grija lui este doar un amic de-al meu, nu e iubitul meu", sunt mărturisirile șocante ale fetei de 17 ani.

image

Familia minorei e hotărâtă să facă dreptate în acest caz și vinovații să plătească. "E pur și simplu desfigurată. Nu știm în cât timp își mai reveni. Nu își poate deschide ochii. Vinovații trebuie să plătească pentru fapta lor. Nu se poate așa ceva. În loc să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă, vom sta prin spitale", a adăugat mama fetei bătute.

Poliția spune că nu a reușit să-l identifice pe agresor și așteaptă ca victima să le ofere mult mai multe amănunte.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
dica
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif