Laura Andreşan: «Pe Mutu îl ţine doar câteva minute. Nu ştie decât să-şi dea drumul»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În urmă cu câţiva ani, la propunerea Click!, Laura Andreşan a realizat un top al bărbaţilor ce i-au trecut prin pat. Într-o antiteză totală faţă de Ioana Popescu, Andreşan l-aplasat pe Mutu pe locul 10, întrucât ar fi chiar foarte slab la pat.

Nu îmi place locul 10, îl văd ca un loc fruntaş inversat, dar asta se poate întâmpla cu un scop. Aşadar, pe ultimul loc în topul meu este Adrian Mutu.

Deci, dragii mei, acum vă spun despre Adrian. Într-o noapte, l-am invitat pe Adi la mine în apartament, iar el a apărut împreună cu un prieten comun, Crâng, şi o prietenă a mea, Anca. La început, Adi a fost timid, dar, după câteva pahare, ne-am încins. A venit după mine în bucătărie şi, înainte să-mi dau seama, el şi-a dat hainele jos... Multe femei ar vrea să facă sex cu Mutu, dar pot să spun că pe mine m-a lăsat rece!

Ioana Popescu: «I-am gustat sperma dulce a lui Adi Mutu şi m-am lins pe buze»

Are un corp frumos şi este foarte fermecător şi sexy. În timp ce eram la bucătărie, m-am tăiat la mână, ţipând de durere. Adi m-a auzit şi a venit fugind la mine din dormitor şi m-a întrebat dacă mă poate ajuta cu ceva. În momentul în care mi-a văzut rana, mi-a luat mâna, a băgat-o în gură şi a început să sugă sângele.

Continuarea...: o aventură de o oră cu tot cu suptul sângelui. Actul în sine a durat doar câteva minute. Asta a fost să fie. Încă o pipiţă pe lista lui Mutu, căci asta eram atunci, poate mai sunt pentru unii, treaba lor. Eu mă cunosc ca femeie. Nu regret ce s-a întâmplat, chiar dacă am evitat să mai vorbesc despre subiect. Îi dau un calificativ mic celebrului Adrian Mutu pentru că merge la kilogram, dar acelaşi calificativ mi-l dau şi mie, acum privind înapoi, pentru că şi eu aveam lista mea.

simeon stalpnicul png

Şi de pe ea nu putea lipsi Mutu. Anii au trecut şi eu am crescut, sunt convinsă. Astăzi am o tehnică specială. Poate astăzi nu l-aş mai fi lăsat pe marele Mutu să plece din dormitorul meu după o partidă de amor eşuată pentru mine ca femeie. L-aş fi luat eu şi, lipit de perete şi l-aş fi lăsat să-mi sugă mai mult sângele, poate aş fi adâncit tăietura. L-aş fi lăsat să-mi pună mâna în gât şi să mă înghesuie unde ar fi vrut el.

L-aş fi condus, ţinându-mi mâna în părul lui perfect gelat, exact ca pe un căţeluş, pe celebra mea masă din bucătarie... unde l-aş fi întrebat ce vrea! Sunt convinsă că nu ar fi ştiut să răspundă la această întrebare. Îi era suficient că mi-o trăgea mie. Şi totuşi, cred că ar fi răspuns "vreau să mi-o sugi", pentru că e mult prea banal, şi da, aş fi ascultat porunca, dar aş fi fost păgână.

Poate l-aş fi supt vreo oră, l-aş fi lovit, muşcat elegant, lins şi scuipat. Ca să-i arăt cât de înfometată pot să nu fiu... Şi mă bucur că nu l-am întâlnit pe Adi acum, tocmai ca să nu îi fac toate astea. De ce? Pentru că unii bărbaţi, adică doar masculi, chiar nu merită. Şi pentru asta este râvnitul Adrian Mutu pe locul întâi, dar inversat, codaş... atât de banal. E aici pentru că nu-l mai vrei înapoi, decât eventual împreună cu cardurile sale.

Este "10" pentru că nu ţi-ar trezi nici o fantezie dacă l-ai vedea în metrou şi nu într-o maşină de lux. Este aici pentru că merită şi face parte din gloata banală, nu dintre cei speciali. Mi-e milă de el, că se apropie de 30 de ani şi sunt convinsă că nu ştie decât să-şi dea drumul. Plăcerea înseamnă altceva, dragă Adi. Şi purtai şi 10 pe tricou... Oare a însemnat asta ceva? Căci nimic nu este întâmplător, nu? (Laura Andreşan)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net