Laura Cosoi, splendidă pe yacht în Dubrovnik - FOTO

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi
Laura Cosoi

Laura Cosoi a anunț pe pagina sa personală că emisiunea Un vis de femeie a ajuns la final. Cu durere în suflet, fosta iubită a lui Smiley s-a despărțit de acest proiect printr-o scurtă escapadă la Dubrovnik, în Croația.

Vedeta a vizitat obiectivele turistice și a petrecut clipe minunate pe yacht, unde s-a bronzat și a făcut poze. Prezentatoarea tv și-a afișat silueta de silfidă într-un costum de baie din două piese.

simeon stalpnicul png

"Am incheiat filmarile emisiunii Vis de femeie, la Dubrovnik, in Croatia. Dupa mai bine de doua luni petrecute alaturi de o gasca minunata, a venit timpul sa imi iau ramas bun de la una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. Cu emotie in suflet si gol in stomac m-am urcat in avionul care ne ducea la Dubrovnik. Am filmate cele mai frumoase obiective turistice, am avut parte de o zi minunata pe yacht, am patruns in mijlocul atmosferei Dubrovnik-ului si am cunoscut cel mai funny ghid turistic. :) Una peste alta, am incheiat un capitol din viata mea, care cu siguranta va deshide unul nou", a scris Laura Cosoi pe blog.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg