Laurette: «Am fost cu iubitul în Italia să cumpere tomberoane!»

Ultima actualizare:

Laurette este o norocoasă. În timp ce mulţi bărbaţi abia aşteaptă să plece în delegaţii, pentru a-şi face de cap, Mihai i-a făcut o surpriză lui Laurette şi a luat-o şi pe ea, în Italia.

CITEŞTE ŞI

CLUBBING REPORT: Agnes Matoko : «Au vrut să ne omoare şi am fugit din Congo» - FOTO

I-am pipăit sânii siliconaţi ai lui Laurette - VIDEO

«Eu o băteam pe Laurette, dacă îmi fura iubitul»

Agnes Matoko: «Eu nu mi-am tras-o pe-o ciorbă de burtă, ca Laurette!»

După ce şi-au terminat treburile, cei doi şi-au permis şi câteva zile de relaxare: „Mihai a cumpărat pubele din Padova şi am stat câteva zile la Veneţia. Am îmbinat utilul cu plăcutul. El a fost mai întâi o săptămână singur, după care a venit şi m-a luat şi pe mine. La Veneţia ne-am plimbat cu vaporaşul şi am colindat prin magazine. Mi-am luat sutiene, chiloţi, două perechi de pantofi şi două rochiţe", ne-a declarat Laurette.

Câteva camioane vor aduce pubelele în ţară săptămâna acesta, urmând ca peste câteva luni cei doi îndrăgostiţi să facă iar o vizită în Italia pentru noi aprovizionări.

Mulatra este, acum fericită, iar această excursie a fost un cadou din partea lui Mihai, pentru a uita supărările de la sfârşitul anului, când vedeta l-a suspectat că o înşală. Laurette şi Mihai au depăşit momentul de impas din relaţia lor şi, după o ceartă aprigă, împăcarea pare a fi mai dulce.

Acum, afaceristul face tot ce-i stă în putinţă pentru a-i fi pe plac iubitei sale: "Mi s-a părul normal să o iau şi pe Laurette cu mine în Italia. Cât am stat o săptămână singur, m-am şi plictisit. Acum sunt băiat cuminte şi oricum nu-mi plac italiencele", ne-a spus Mihai, râzând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net