Laurette, înşelată de iubit cu altă mulatră!

simeon stalpnicul png

Laurette trăieşte o poveste de dragoste mai ceva ca-n telenovele. Vedeta a trecut cu vederea că iubitul ei a plecat de acasă, dar la două săptămâni de la marea împăcare are din nou suspiciuni că o înşală: a văzut apeluri telefonice între Mihai şi mulatra Agnes.

Una caldă, una rece pentru Laurette. Frumoasa mulatră a avut nişte sărbători de vis, căci şi-a văzut pentru prima oară tatăl şi s-a împăcat cu iubitul ei, afaceristul Mihai.

Dar iată că a început cu stângul noul an, căci îl bănuieşte din nou pe partenerul ei că o înşală. Astfel, ea a găsit zilele trecute mai multe apeluri pe telefonul lui Mihai, între el şi o altă mulatră manechin, pe nume Agnes.

Citeşte şi:

Maximus Prigoană a ales între Laurette şi Tonciu

Uite cum arăta Laurette când era "bebeluşă" - FOTO

Laurette: «M-am îngrăşat! Nu mai mănânc nimic toată ziua»

Suspiciunile lui Laurette sunt întărite de faptul că, la jumătatea lunii decembrie, o prietenă a anunţat-o că Mihai se află la munte, culmea, cu o mulatră: „Mi-a zis cineva că l-a văzut acolo cu o tipă de culoare, mai mică de înălţime decât mine. M-am urcat la două noaptea în maşină, cu fratele meu, şi am plecat către Predeal. Îi făceam mare scandal dacă îl prindeam, dar nu l-am mai găsit acolo", ne-a povestit vedeta, la jumătatea lunii decembrie.

Deşi se jură că nu s-a culcat cu iubitul lui Laurette, Agnes recunoaşte că îl ştie pe Mihai şi că, mai mult, chiar au vorbit la telefon zilele acestea: „Îl ştiu pe Mihai din alte împrejurări. El m-a ajutat la un moment dat cu nişte tatuaje, nu vreau să dau detalii. Oamenii mai pot fi şi prieteni, oricum eu sunt cu un alt bărbat, de mai mulţi ani, nu vreau să discut despre acest subiect. Am vorbit cu el acum câteva zile, nu vreau să spun despre ce e vorba, mai bine întrebaţi-l pe el", ne-a declarat Agnes. La rândul lui, Mihai face tot ce-i stă în putinţă ca să aplaneze acest conflict şi încearcă să-şi convingă iubita că nu a călcat strâmb.

Laurette, Mihai şi tatăl ei, împreună la munte de Crăciun!

Cei doi îndrăgostiţi au stat despărţiţi două săptămâni, în luna decembrie, timp în care Mihai a fost plecat din ţară, cu afaceri. Momentul întâlnirii dintre Laurette şi tatăl ei l-a impresionat atât de tare, încât a sunat-o pe mulatră, şi-a cerut scuze şi a împăcat-o cu un imens buchet de trandafiri roşii.

La câteva zile, cei doi, alături de tatăl lui Laurette, mama acesteia şi părinţii lui Mihai au plecat împreună la munte. Afaceristul l-a cucerit imediat pe tatăl iubitei sale, africanul lăudându-l ca fiind un băiat inteligent şi serios.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
cub oana roman png
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg