Laurette şi mentalistul Cristian Gog intră în ringul «Dansez pentru tine»


    Laurette  s-a operat  săptămâna  trecută
Laurette s-a operat săptămâna trecută

Vineri seara, in ringul de la Dansez pentru tine isi face intrarea o aparitie exotica: frumoasa Laurette paseste in competitia visurilor.

Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener ii va fi nimeni altul decat fratele ei. Tot pentru un scop nobil va intra in ringul de la „Dansez pentru tine" încă o pereche care a demonstrat că are talent. Cristian Gog, caştigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent" şi Dana de la Titanii Funky Fresh dansează pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popa.

Seara debuteaza in forta, cu o calatorie prin toata lumea, plina energie si culoare, pentru ca se danseaza folclor international. In aceeasi editie, pasiunea invaluie ringul de dans, iar perechile ramase in competitie vor fi nevoite sa transmita cat mai multa senzualitate: se va dansa tango, in regim de concurs. Emotiile concurentilor si-ale vedetelor vor fi pe masura, pentru ca este stiut faptul ca acest stil este unul foarte dificil, iar notele juratilor vor fi dezvaluite abia la finalul emisiunii.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg