Laurette, ţeapă de 500 € la «Inelul cu diamant»!

Ultima actualizare:

Deşi Laurette a fost eliminată pe la jumătatea show-ului, iar filmările emisiunii s-au încheiat în urmă cu mai bine de o lună, iată că frumoasa mulatră nu şi-a primit, încă, remuneraţia.

Suma care îi revine lui Laurette este una frumuşică, de 500 de euro, însă producătorilor show-ului li s-a dus, deja, vestea de neserioşi, astfel că manechinul încă mai speră că-şi va primi banii.

Cea mai „ţepuită" vedetă care a încercat să cucerească un miliardar la această emisiune este Lora, fosta solistă de la Wassabi, care a concurat la ediţia din primăvară.

„Protejata" lui Marius Moga şi-a primit o parte din din sumă, însă ea a fost nevoită să-şi ia adio de la „grosul" de 600 de euro, plătind, astfel, imprudenţa de a merge pe încredere, fără să semneze un contract negru pe alb.

Şi Celia a avut de furcă până să-şi primească banii de la "Inelul cu diamant". Solista i-a ameninţat pe producători cu tribunalul, fiind nevoie, în cele din urmă, de intervenţia lui Costi Ioniţă pentru a rezolva problema.

Mai citeşte:Laurette îşi deschide coafor de codiţe afroLaurette: «Nu am mâncat niciodată carne de porc»Laurette, prima poză cu sânii goiLaurette ia bani de la foşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
image png
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
furnici jpg
ceai de păpădie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net