Laurette, ţeapă de 500 € la «Inelul cu diamant»!

Ultima actualizare:

Deşi Laurette a fost eliminată pe la jumătatea show-ului, iar filmările emisiunii s-au încheiat în urmă cu mai bine de o lună, iată că frumoasa mulatră nu şi-a primit, încă, remuneraţia.

Suma care îi revine lui Laurette este una frumuşică, de 500 de euro, însă producătorilor show-ului li s-a dus, deja, vestea de neserioşi, astfel că manechinul încă mai speră că-şi va primi banii.

Cea mai „ţepuită" vedetă care a încercat să cucerească un miliardar la această emisiune este Lora, fosta solistă de la Wassabi, care a concurat la ediţia din primăvară.

„Protejata" lui Marius Moga şi-a primit o parte din din sumă, însă ea a fost nevoită să-şi ia adio de la „grosul" de 600 de euro, plătind, astfel, imprudenţa de a merge pe încredere, fără să semneze un contract negru pe alb.

Şi Celia a avut de furcă până să-şi primească banii de la "Inelul cu diamant". Solista i-a ameninţat pe producători cu tribunalul, fiind nevoie, în cele din urmă, de intervenţia lui Costi Ioniţă pentru a rezolva problema.

Mai citeşte:Laurette îşi deschide coafor de codiţe afroLaurette: «Nu am mâncat niciodată carne de porc»Laurette, prima poză cu sânii goiLaurette ia bani de la foşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
avion boeing 737 max
image
image
image
image
image
image
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
pensie jpg
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net