Lavinia, despre Adrian Pintea: «Iubirea noastră a devenit un mit»

Ultima actualizare:

    Adrian Pintea şi  Lavinia au fost  căsătoriţi 7 ani
Adrian Pintea şi Lavinia au fost căsătoriţi 7 ani

Soţia regretatului actor a vorbit despre dragostea care a legat-o de Adrian Pintea.

"A fost o întâlnire karmică. Într-o iarnă, pe o zăpadă superbă, când el repeta pentru Hamlet, s-a întâmplat să rămână fără voce. Aflase despre mine că am capacităţi bioenergetice. El şi-a dorit să mă întâlnească. Aveam 16 ani", a declarat Lavinia Pintea la Kanal D.

"Relaţia noastră a început când împlinisem 20 de ani. A aşteptat să împlinesc această vârstă. Atunci s-a prezentat şi m-a cerut oficial de soţie. Cererea de căsătorie a venit prin telefon, a avut mai mult curaj aşa. Între noi era o prietenie a gândurilor. S-a legat o prietenie foarte adâncă. Până ne-am căsătorit i-am vorbit cu «dumneavoastră», chiar până în ziua cununiei. Obişnuia să spună că s-a căsătorit cu bioenergia", şi-a amintit Lavinia.

"Înainte de a ne muta împreună, am făcut naveta romantică. A fost o perioadă chinuitoare", a dezvăluit ea. "Însă iubirea nostră a devenit un mit. Îi eram şi copil, şi iubită, şi prietenă", a spus Lavinia.

După dispariţia actorului i-a fost totuşi foarte greu. "Nu a fost o iubire maladivă, distructivă, ci una pozitivă. Mi-am pierdut sufletul pereche. Dar mi-am gestionat corect viaţa şi am reuşit să o ordonez. A trebuit să mă reinventez. Bucureştiul fără Adrian îşi pierduse farmecul, de aceea m-am întors la Craiova. Durerea a căpătat alte nuanţe", a dezvăluit ea.

"Dacă am fi avut un băiat, l-am fi numit Adrian Nicoară, iar dacă am fi avut o fată, Maria Irina. Acum acest nume îl poartă nepoţica mea, fiica fratelui meu", a mai mărturisit Lavinia. Supriza pentru invitată a fost una de proporţii: Nelu Szekely, instructor la Clubul de Echitaţie Băneasa, i l-a adus în studio pe Taifun, calul preferat al lui regretatului actor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net