Lavinia Pârva, despre Andreea Marin: «Nu mă interesează ce are de spus»


    Lavinia
Lavinia

Cea mai vânată vedetă a momentului a făcut primele declaraţii despre relaţia cu Ştefan Bănică junior, reacţionând totodată la declaraţiile acide pe care le-a făcut Andreea Marin, fosta soţie a artistului.

Întrebată ce părere are despre afirmaţiile Andreei Marin şi despre "săgeţile" pe care le-a trimis fosta "zână", Lavinia a zâmbit ironic şi a refuzat să răspundă.

"Nu mă interesează ce are de spus Andreea Marin, nu am auzit ce a spus şi nici nu vreau să aud", le-a spus Lavinia reporterilor de la Acces Direct.

Andreea Marin a atacat-o

Întrebată de Simona Gherghe dacă Lavinia ar putea fi un model pentru fata ei, Violeta, Andreea a spus că, din punctul ei de vedere, un model e cineva cu realizări în viaţă, dând de înţeles că noua iubită a fostului soţ nu e demnă de fi numită astfel.

"Eu nu ştiu nimic despre fata asta. Nu stiu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva în viaţă, care are ceva în cap. Nu cred că poate să fie un model pentru copilul meu. Să socotească lumea, având în vedere ce se ştie despre ea. Nu ştiu dacă e un model sau nu. Poate să fie, nu m-a interesat viaţa ei. Nu vreau să judec, nu o să îi interzic Violetei să o vadă", a spus Andreea.

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut miercuri că are o relaţie cu Lavinia Pârva. Solista a dat şi ea joi o scurtă declaraţie, în care a confirmat relaţia.

Andreea Marin a reacţionat după ce a aflat de relaţia fostului ei soţ. Declaraţiile ei au fost elegante, dar înţepătoare la adresa lui Şefan Bănică jr.

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
cub mama theo rose carmen harra png
ruxi jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg