Lazăr: "Nu mă mai întorc la Rapid!"

Sunt total nemulţumit de ce se întâmplă la club. M-am săturat! Nu mai rezist în situaţia asta şi am decis să nu mă mai întorc la Rapid”, afirmă căpitanul, aflat în vacanţă cu familia:

Lazăr, împreună cu soţia sa Magda, la petrecerea de sfărşit de an a clubului

image

Nu ne-am primit banii din septembrie, ne deranjează şi această incertitudine a vănzării clubului. Toate aceste scandaluri au apăsat pe umerii echipei, care s-a dăruit foarte mult în acest tur de campionat şi a obţinut un loc excelent în clasament”.

Lazăr crede că Nae Manea nu trebuia înlăturat: „Noi am muncit mult şi ne-am dorit să fie linişte la echipă indiferent dacă ne primim banii sau nu. Am tăcut din gură, dar acum s-a umplut paharul. Nu suntem de acord cu schimbarea antrenorilor, noi vrem să avem continuitate, iar acum am rămas şi fără Nae Manea.”, a mai spus Lazăr.

image

Copos: „Lazăr a primit 48.000 de euro în avans

Patronul alb-vişiniilor, George Copos, susţine că Lazăr ar trebui să fie printre ultimii jucători care se revoltă împotriva conducerii deoarece este singurul fotbalist căruia i s-au achitat în avans drepturile salariale. „Lazăr ar trebui să vorbească cel mai puţin, pentru că este singurul jucător care a luat bani în avans. In luna septembrie el a primit 48.000 de euro, aşa că e ultimul care ar trebui să vorbească”, a replicat Geoge Copos.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg