Le-au scos fotbalul din cap!

Rezultatul de marţi seară de la Buenos Aires ne face să nu mai înţelegem nimic. Cum e posibil ca faimosul "tiki-taka" cu care Spania a luat Cupa Mondială să pălească împotriva unor "pume" trimise acasă de la turneul sud-african cu coada între picioare după un 0-4 cu Germania? Răspunsul ar putea veni din mai multe direcţii.

Probabil că fostul selecţioner Diego Maradona a fost singurul argentinian care n-a digerat deloc demonstraţia de forţă a conaţionalilor. Sud-americanii au zburdat pe teren avându-i în primul 11 pe Javier Zanetti, Cambiasso şi Banega, jucători pe care „El Pibe D'Oro" nu i-a băgat deloc în seamă.

Succesorul lui Maradona, interimarul Sergio Batista, nu are asemenea orgolii, astfel că Argentina a arătat o cu totul altă faţă, în special la mijlocul terenului.

Cel mai valoros jucător al lumii şi-a găsit momentul ideal pentru a face uitată evoluţia palidă de la Mondiale, unde n-a reuşit să marcheze vreun gol.

Pe celebrul stadion "Monumental" din capitala ţării sale, Messi s-a eliberat de blesteme şi a deschis scorul cu o "scăriţă" de generic peste Reina. Reuşita atacantului Barcelonei a declanşat dezastrul pentru iberici, care 13 minute mai târziu se vedeau conduşi cu 3-0.

"Ne-am simţit ca în Vietnam!", au recunoscut jurnaliştii din patria campioanei europene şi mondiale.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png