Licitaţie! Tricoul lui Daniel Niculae, cumpărat cu 800 lei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Atacantul Daniel Niculae traversează cel mai bun sezon al său de când joacă în Franţa, la Auxerre.

Marţi, 27 aprilie 2010- Tricoul lui Niculae a rămas în Bucureşti!

Tricoul fostului rapidist, Daniel Niculae, a rămas în Bucureşti. Robert Bădescu a oferit suma de 800 de lei şi a câştigat licitaţia. „Este un tricou deosebit, dar ceea ce m-a făcut să licitez această sumă este faptul că iubesc copiii şi vreau să-i ajut prin asta”, ne-a spus Robert.

Luni, 26 aprilie 2010- S-a vândut tricoul lui Daniel Niculae!

Azi-noapte s-a încheiat licitaţia pentru tricoul fostului rapidist, Daniel Niculae, donat de acesta în sprijinul copiilor bolnavi.

Tricoul lui Daniel care în prezent joacă în Franţa, la Auxerre, a fost licitat în week-end cu difetite sume, dar ultima ofertă, la închiderea ediţiei, a fost 800 de lei.

Vă vom spune  mâine cine şi cu cât a cumpărat tricoul lui Niculae.

Sâmbătă, 24 aprilie 2010- Grăbiţi-vă pentru tricoul lui Niculae!

Fostul rapidist, Daniel Niculae a donat în scop nobil, campaniei “Din inimă pentru copii” un tricou pe care l-a purtat la unul dintre ultimele meciuri ale echipei sale.

Deoarece licitaţia pentru tricoul lui Daniel se va închide duminică noaptea, fanii fotbalistului ce  joacă acum în Franţa, la Auxerre, trebuie să se grăbească! Cea mai mare sumă oferită este de 500 de lei!  Cine dă mai mult?

Vineri, 23 aprilie 2010- Doar 500 de lei tricoul lui Daniel Niculae?

Susţineţi-l pe fotbalistul de la Rapid, care evoluează acum în Franţa, fiindcă e emblema românilor în ţara care acum face mişto de noi că am fi ţigani!

Românul Daniel Niculae e foarte iubit de microbiştii francezi. Iar Daniel iubeşte foarte mult copiii, de aceea şi-a donat unul din tricouri (superb!) campaniei “Din inimă pentru copii”.

Suma de 500 de lei oferită la licitaţia pentru copiii grav bolnavi e prea mică. Cine dă mai mult?

Joi, 22 aprilie 2010 - Licitaţi tricoul lui Daniel Niculae!

Fostul rapidist, Daniel Niculae a donat în scop nobil, campaniei "Din inimă pentru copii" un tricou pe care l-a purtat la unul dintre ultimele meciuri ale echipei sale. Deoarece licitaţia pentru tricoul lui Daniel se va închide duminică noaptea, fanii fotbalistului care în prezent joacă în Franţa, la Auxerre, trebuie să se grăbească! Cea mai mare sumă oferită înainte de închiderea ediţiei a fost suma de 500 de lei!

Miercuri, 21 aprilie 2010 - 100 de euro, tricoul lui Daniel Niculae

Fotbalistul, care evoluează acum în Franţa, e foarte iubit de microbiştii români. O dovedesc sms-urile trimise, imediat după ce am anunţat că Daniel Niculae şi-a donat un tricou pentru a veni în sprijinul copiilor incluşi în campania "Din inimă pentru copii". Ieri, cea mai mare sumă oferită la licitaţie a fost 100 de euro, adică 420 de lei.

Marţi, 20 aprilie, 2010- Daniel Niculae e foarte iubit de microbişti

Telefonul a pornit a zbârnâi de dimineaţă. SMS-uri pentru tricoul donat de atacantul Daniel Niculae. Cea mai mare sumă oferită este de 250 de lei.

Fostul rapidist a ţinut să doneze, pentru campania „Din inimă pentru copii", tricoul pe care l-a purtat la unul dintre ultimele meciuri ale echipei sale. Mesajul fotbalistului este: „Sper ca oamenii să înţeleagă că suferinţa unui copil este cel mai cumplit lucru din lume şi cu toţii trebuie să facem ceva pentru a-i ajuta".

Cine oferă mai mult?

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 cu textul: Ofer (suma de bani) pentru tricoul lui Daniel Niculae sau intră pe site la www.click.ro, crează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

Licitează aici pentru tricoul lui Daniel

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net