Liderul galeriei Farul, la judecată cu jandarmii

Ultima actualizare:

    Suporterii Farului, la un meci al favoriţilor
Suporterii Farului, la un meci al favoriţilor

Sorin Mihăilescu a anunţat joi că îi va aduce în instanţă pe jandarmii care l-au căsăpit pe el şi pe colegii săi la meciul cu Petrolul, considerând că acţiunea a fost un abuz de forţă şi cere ca respectivii să fie scoşi din instituţie.

Mihăilescu (42 ani) şi colegul său Mădălin Tudor (30 de ani), şi el bătut de jandarmi, au povestit că incidentele au început în pauza meciului, când suporterii echipei Farul au ieşit din stadion pentru a merge la toaletă. "Jandarmii s-au luat după noi, dar au ieşit şi cei de la Petrolul şi au început să ne facă semne să mergem să ne batem. Ai mei nu au vrut să meargă, iar jandarmii le-au spus să nu se ducă şi s-au luat după noi. Au început să dea cu gaze, iar mie mi-au dat de 3-4 ori cu un spray când eram cu spatele la ei", a povestit liderul galeriei.

Acesta a spus că jandarmii l-au trântit cu faţa la pământ şi a fost bătut "din toate părţile", inclusiv de cameramanul acestora. "A fost o chestie programată şi un abuz de forţă. Noi nu am ripostat absolut deloc. Am depus acum actele pentru certificate medico-legale şi vineri vom face plângere la Parchet. Dacă Jandarmeria îşi va recunoaşte vina, ne vom judeca doar cu cei care ne-au bătut, dacă nu, cu întreaga unitate", a afirmat Mihăilescu. Acesta a mai solicitat ca cei vinovaţi să fie daţi afară din Jandarmerie.

Un alt suporter bătut la Stejaru, Mădălin Tudor, susţine că ceea ce s-a întâmplat la meciul de miercuri a fost o răzbunare a jandarmilor după incidentele de la Tulcea, unde Farul a jucat în Cupa României cu Delta. "Lăsaţi că ne vedem la Stejaru, în pădure!", susţine Tudor că i-au spus jandarmii după respectivul meci. "Toţi avem de pierdut, dar ei au încălcat legea. Să recunoască şi Jandarmeria că are huliganii ei", a mai spus Tudor, care a acuzat şi faptul că jandarmii au văzut că sunt filmaţi şi i-au dus pe cei doi după maşina instituţiei, unde i-au bătut până a venit ambulanţa.

Mădălin Tudor (30 de ani) prezintă o cusătură deasupra ochiului stâng, răni pe mâini şi corp şi susţine că a avut probleme şi la Tulcea, unde a fost muşcat de câinii jandarmilor, în timp ce Mihăilescu susţine că s-a ales cu timpanul de la urechea stângă apart după bătaia încasată.

Pe de altă parte, locotenent-colonelul Sorin Mustăţea, purtătorul de cuvânt al grupării mobile de jandarmi Tomis-Constanţa, a emis un comunicat în care susţine că suporterii echipei Farul au fost recalcitranţi şi acţiunile jandarmilor au fost îndreptăţite.

Meciul Farul-Petrolul, restanţă din etapa a 4-a a Ligii a II-a, s-a jucat miercuri, la Stejarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net