Liga I - Steaua - Gloria Bistriţa 1-1

Gloria a deschis scorul prin autogolul lui Toja, dar Petre Marin a egalat peste numai opt minute.

Gloria a câştigat al treilea punct în actuala stagiune, dintre care două în deplasare.

La finalul partidei, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că evoluţia roş-albaştrilor a fost influenţată de scandările spectatorilor, care l-au contestat pe toată durata jocului.

"Sunt extrem de supărat, aşa ceva nu se mai poate. Prima măsură pe care o voi lua va fi să nu mai plătesc taxele. Huliganii sunt problema statutului şi, implicit, a României. Aici a fost o junglă în seara asta. Voi anula abonamentele de la peluză şi voi emite unele noi, dar doar pentru elevi şi studenţi. Este inadmisibil să înjuri în halul ăsta. E clar că jucătorii au fost afectaţi de scandările huliganilor", a spus Becali.

Stroichiţă: "Orice greşeală o iau asupra mea"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat că elevii săi au acuzat oboseala acumulată în meciul cu Twente Enschede, din Liga Europa, şi din acest motiv au avut o prestaţie slabă, fără mari ocazii de gol.

"A fost un meci slab, am fost extrem de obosiţi. Încep să apară multe accidentări musculare. Eu le-am spus după meci să ridice capul, trebuie să repare ce au stricat acum. A fost un punct câştigat, ne-am chinuit, nu am avut consistenţă, ne-am creat ocazii doar sporadic. A trebuit să şi improvizez în echipă, dar le-am zis jucătorilor că orice greşeală o iau asupra mea", a spus Stoichiţă.

Becali, înjurat de fani

După meci, câteva zeci de fani stelişti s-au strâns în faţa tribunei I şi au scandat împotriva lui Becali, în timp ce acesta acorda declaraţii presei. Latifundiarul a mers printre ei, flancat de câţiva bodyguarzi, dar aceştia nu au încetat să îl înjure.

Patronul Gigi Becali a fost contestat de tot stadionul, mai puţin de fanii de la tribuna a doua. "Gigi Becali, eşti o mizerie" şi "Du-te la oi, vinde clubul" erau mesajele scrise pe două bannere. De apostrofările spectatorilor nu au scăpat nici preşedintele Valeriu Argăseală şi antrenorul Mihai Stoichiţă, căruia fanii de la Peluza Sud, care la acest meci au stat la Tribuna I, i-au cerut demisia şi au scandat "Eşti sclavul lui Becali". De asemenea, aceştia au scandat numele foştilor tehnicieni ai Stelei, Cristiano Bergodi, Marius Lăcătuş şi Gheorghe Hagi, plecaţin din Ghencea după conflicte cu patronul.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Kate Middleton
Cappadocia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg