Like Chocolate, 30.000 de euro ca să ajungă staruri

image
Andra şi Betty au devenit celebre cu piesa “Maria, Maria”

Sunt conştiente că succesul costă, aşa că au băgat adânc mâna în buzunar ca să lucreze cu cei mai buni compozitori. Andra (23 de ani) şi Betty (20 de ani), fetele care formează trupa Like Chocolate, au investit nu mai puţin de 30.000 de euro în repertoriul lor muzical, ce include 12 piese.

Asta pentru că sexoasele cântăreţe au vrut să aibă piese semnate de nume sonore precum Connect-R, Deepside Deejays, Narcotic Sound, Sorin (Crush) sau Matteo.

Cele două componente au înfiinţat formaţia în 2010 şi au devenit celebre graţie melodiilor „Da Bomb", „Maria, Maria" sau „Mr. Celentano". „Am vrut să lucrăm cu cei mai buni în materie de compoziţie muzicală. Ne-am dorit să avem piese care să placă publicului, care să ne pună vocile în valoare şi care să se poată cânta live, pentru că noi ne-am făcut un obicei din a susţine astfel de recitaluri", spune Andra.

„Toţi banii pe care i-am câştigat din concerte i-am investit în repertoriul nostru. În acest moment, putem susţine un întreg program artistic doar cu piesele Like Chocolate, lucru extrem de important pentru o trupă care împlineşte doar doi ani de la lansare", adaugă Betty.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Prințul Harry și Meghan Markle png
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Hoefkens4 jpg
Laurențiu a câștigat prima poziție în concurs, în dauna a 400 de sportivi din toată lumea. FOTO L. I.
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina