Liviu a luat avionul morţii în ultimul moment

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un gest colegial i-a fost fatal tânărului locotenent Liviu Antim. Familia sa a fost informată că Liviu trebuia să zboare în ultima serie dar s-a urcat în avion mai devreme, în locul unui coleg care se simţea rău.

„De ce a trebuit să înlocuieşti tu un coleg şi să mori în avion?!", jeleau rudele tânărului militar.

„În grafic sunt menţionate toate etapele antrenamentului. Locotenentul Antim nu trebuia să fie în aparatul de zbor la ora aceea", a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor.

Camarazii militarilor morţi confirmă ipoteza anchetatorilor. „Un coleg s-a simţit rău şi a rămas la sol, iar Liviu a urcat în avion în locul lui", a declarat un angajat al Forţelor Aeriene. Schimbarea de locuri i-a fost fatală locotenentului Antim, care a pierit carbonizat în tragedia aeriană de luni seara.

„Cel care a fost înlocuit de Liviu este locotenentul Ungureanu. Este în stare de şoc, nu vorbeşte cu nimeni, practic el ar fi trebuit să fie acum jelit de familie. Liviu a murit din cauza unui schimb de locuri", a adăugat colegul militarilor.

Citeşte şi:

Ploaie de flori pentru Lavinia Guită, copilotul de la Tuzla

250 kg diferenţa între viaţă şi moarte?

Lor li s-au frânt aripile

Supravieţuitorii tragediei de la Tuzla, salvaţi de un militar de la Marină - VIDEO

Constanţa:

Ancheta de la Tuzla este coordonată de procurorul din cazul „Elodia“

Constanţa:

Cumplit accident aviatic la Tuzla: 12 morţi, 2 răniţi grav - VIDEO

Lavinia va zbura printre îngeri

Lavinia Guiţă, singura femeie-pilot de AN2 a ajuns la îngeri. Tânăra de 26 de ani a fost înmormântată, ieri la prânz, în localitatea braşoveană Vlădeni. Sute de persoane şi-au luat adio de la ea, iar la finalul slujbei un elicopter a survolat zona şi a împrăştiat deasupra cimitirului petale de garoafe în semn de omagiu.

De acum înainte Lavinia le va zâmbi doar dintre îngeri: Cer senin Lavinia!

«Moartea nu e pentru mine!»

Vlăduţ Sărman, tânărul de 26 de ani din satul vasluian Băleşti, urma să plece în Afganistan, iar în toamnă, la întoarcere, trebuia să se căsătorească cu logodnica sa, Gabi.

„Am făcut praznic în loc de nuntă. Mi-a zis că vine din Afganistan, că el nu moare acolo şi că nu-i este frică de moarte. Zicea într-una: «Mortea nu e pentru mine!»", a spus, înecată în lacrimi, Gabi. Ieri, însă, peste 2.000 de persoane l-au condus pe Vlăduţ pe ultimul drum.

Îngropat în mormântul pe care şi-l cumpărase mama sa

Locotenent comandorul Cătălin Vicenţiu Antoche a fost înmormântat ieri cu onoruri militare în cimitirul Sudic din Focşani, chiar pe locul de veci pe care şi-l cumpărase, de curând, mama lui.

Cătălin a fost dus pe ultimul drum pe bulevardul Unirii, unde traficul rutier a fost oprit pentru câteva momente. Au fost prezenţi în jur de 500 de oameni printre care simpli locuitori din oraş dar şi autorităţi.

Onoruri de adio în loc de cununie

Oraşul a fost blocat preţ de o oră, cât cortegiul a traversat centrul şi Calea Călăraşilor până la Catedrala „Naşterea Domnului", unde însuşi arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun a oficiat slujba de înmormântare a maistrului militar Băduţ Papuc, de 29 de ani.

Părinţii tânărului şi Oana, fata care urma să-i devină mireasă în luna octombrie a acestui an nu s-au despărţit nicio clipă de catafalc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net