Liviu: Adelina e mult mai frumoasă lângă mine


    Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu
Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu

Liviu şi Adelina îşi reafirmă dragostea pe care o simt unul pentru celălalt oriunde ar merge, ei dorind ca lumea să fie sigură că împăcarea nu a fost doar pentru publicitate.

Vârciu i-a promis Adelinei că nu o s-o înşele niciodată, chiar dacă specialiştii în astre consultaţi de postul Acasă TV nu dau mari şanse acestei relaţii.

"Relaţia asta nu este de viaţă. Maximum relaţiei poate să fie de nouă ani, dar cu certuri, rupturi. Arată ca o ciorbă reîncălzită", a spus un astrolog despre relaţia din Adelina şi Liviu.

Actorul însă, nu ţine cont de vorbele astrologului. "Poate să spună cine-o spune, dar eu ştiu ce e în inima mea şi ce simt pentru această femeie. Ştiu cum m-a făcut fericit această femeie şi infidel nu am cum să fiu. Eu îi promit şi ea ştie că nu o s-o mai înşel...că n-am s-o mai înşel...asta înseamnă că am înşelat-o. Că n-o s-o înşel niciodată", s-a corectat Liviu.

"Adelina e mult mai frumoasă lângă mine. Suntem frumoşi împreună. Ar fi fost păcat ca dragostea să se termine din cauza unor vorbe spuse într-o perioadă în care noi eram un pic mai mult supăraţi", a mai spus el postului Acasă TV.

Întrebaţi ce părere au mamele lor de împăcare, Adelina a declarat că sunt sprijiniţi de ambele familii. "Mamele noastre ne susţin în orice situaţie şi în orice hotărâre o vom lua şi sunt alături de noi. Evident, va trebui să mergem la fiecare să le împăcăm şi să le explicăm cum stă exact treaba pentru că s-au spus mult prea multe lucruri care nu pot fi iertate cu o împăcare televizate. Trebuie să vorbim cu ele în particular şi să le demonstrăm că noi chiar ne iubim cu adevărat", a spus Adelina.

Cât despre jignirile pe care şi le-au aruncat unul altuia în perioada de după divorţ, îndrăgostiţii au declarat la unison : "Am căzut de comun acord să le ştergem şi să o luăm de la capăt".

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg