Liviu Guţă a dat 800 de milioane ca să-şi repare Hummerul

Ultima actualizare:

    Liviu Guţă a cumpărat Hummer-ul cu 26.000 de  euro, dar a mai investit  în el încă 17.000 de euro
Liviu Guţă a cumpărat Hummer-ul cu 26.000 de euro, dar a mai investit în el încă 17.000 de euro

Manelistul Liviu Guţă (33 de ani) e fericit ­nevoie mare. Poate să-şi conducă din nou Hummerul făcut aproape praf într-un grav accident rutier în care cântăreţul a fost implicat acum doi ani. Reparaţiile l-au costat 80.000 de lei.

Chiar dacă mai are încă o maşină, un Mercedes S 320, Liviu Guţă abia aştepta să urce din nou la volanul Hummerului său. Bolidul a fost reparat într-un service din Buzău, iar din cauza daunelor foarte mari, Guţă a aşteptat doi ani până să-l poată repara complet.

„Era distrus rău. Mai avea 20% ca să fie daună totală. Am avut un far spart, o roată şi direcţia ruptă, toată partea din faţă terminată, motorul avariat, geamul din dreapta spart... Dar maşina asta mi-a salvat viaţa; dacă aveam alta, muream pe loc. Nu aş da-o nici pe un milion de euro", ne-a spus Liviu Guţă, care ne-a trimis o fotografie cu Hummerul reparat.

Maşina a fost avariată în proporţie de 80% în accidentul rutier din 2010

Liviu Guţă şi Hummerul lui
Liviu Guţă şi Hummerul lui

În vara anului 2010, în timp ce se deplasa cu maşina lui, un Hummer H 3, în localitatea Ojasca, din judeţul Buzău, ­manelistul a fost izbit în plin de un Cielo, care venea de pe contrasens, şoferul având o viteză de 120 km/oră.

Hummerul pe care Guţă îl conducea de trei ani şi pe care dăduse 26.000 € a fost făcut aproape praf, dar solistul nu a avut nici măcar o zgârietură. „Şoferul care a intrat în mine era la al patrulea accident", ne-a mai spus artistul, care ­consideră că Hummerul e cea mai potrivită maşină pentru el. „Nu ştiu niciodată pe unde mă prinde zăpada, dar cu Hummerul nu îmi fac probleme", a completat cântăreţul.

image
image
image
image
image
image
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net