Liviu Vârciu îl acuză pe Măruţă că s-a îndrăgostit de Adelina

28 mai 2010
simeon stalpnicul png

După ce Cătălin Măruţă l-a iscodit din nou pe Liviu dorind să afle noi amânunte picante despre el şi fosta soţie, acesta l-a suspectat pe moderatorul emisiunii Happy Hour că are o afinitate pentru Adelina.

"Mă, tu te-ai îndrăgostit de fosta mea nevastă?", l-a întrebat el pe Măruţă, fiind suprins şi de faptul că i s-a construit un zid al plângerii, format dintr-o mică parte din articolele apărute despre Adelina Pestriţu.

"Mă tu mă crezi pe mine că eu nu am atâtea articole cu mine, cu rolurile pe care le-am jucat, câte am acum după divorţ? Adelina a avut o super idee. Aşa o să fac şi eu. Păi, când o să semnez un nou contract cu PRO-ul, o să mă însor şi o să divorţez iar! Şi dacă nu merge, mă sărut cu un bărbat, ce, poate să doară?, a mai spus Liviu în cadrul emisiunii.

simeon stalpnicul png

Întrebat de idila fostei soţii cu un conte bogat la care a renunţat de dragul lui Liviu, cântăreţul a explicat că el a înconjurat-o pe Adelina cu dragoste, nu cu lucruri luxoase.

"Eu am ţinut-o ca pe o prinţesă, cu sărutări, cu mângâieri. N-a trebuit s-o plimb cu un elicopter. Am plimbat-o cu barca şi cu hidrobicicleta la mare. Şi i-am luat cauciucuri la maşină. Făcea spaghete contele ăsta?", a glumit vedeta.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
18 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoană: „75% din tot ceea ce înseamnă total de forţe militare ruseşti sunt blocate în Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militar” jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg