Liviu Vârciu: «O ador pe Diana, este jumătatea mea» - VIDEO

"Am fost norocos să găsesc o fată după scurt timp de la o decepţie a mea. Am găsit o fată care este minunată. Diana este numele ei. Este ceva serios în viaţa mea. Trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă. O ador pe fata asta, chiar o ador şi simt ce nu am simţit cu celelalte femei. Îmi place tot la ea. Este exact ceea ce-mi trebuie mie, Diana este exact făcută pentru mine", a mărturisit vedeta pentru "Poveştiri de noapte".

"N-am fluturi în stomac, am ulii, vulturi. E un lucru minunat şi sunt norocos să trăiesc asemenea sentiment. Atât de devreme să mă reîndrăgostesc, atât de tare...foarte norocos. Câteodată nu cred că e adevărat", a continuat el.

Am avut şi eu 3-4 relaţii toată viaţa mea. 5, hai 6!

Liviu şi Diana Ştefănescu, alias Diana Iguana, sunt împreună de doar o lună de zile, dar se ştiu de ceva vreme.

"Noi vorbim la telefon mai demult. ne-am tot tatonat. A cedat un pic, pentru că eu nu am o ştanţă aşa de bună. Ştii, marele Liviu, cuceritorul, burlacul, face, drege... Am avut şi eu 3-4 relaţii toată viaţa mea. 5, hai 6! dar au fost scrise şi lumea a ştiut de ele. Da, am umblat cu femei, bine că nu am umblat cu bărbaţi. I-am spus că este ceea ce caut, ce vreau. Este jumătatea mea", a mai spus actorul.

Liviu este supărat pe presă şi speră ca ziariştii să se documenteze mai bine înainte să scrie despre el şi iubitele sale: "Au început să mă deranjeze mizeriile care apar în presă. Sunt foarte fericit şi împlinit şi mă doare când presa îmi face rău. Ce e serios în viaţa mea vreau să fie pentru mine. N-am visat să am aşa femeie lângă mine".

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
iulia albu
contor energie electrica
Bodyguard Meghan și Harry FOTO Daily Mail
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg