Liviu Vârciu reuneşte trupa L.A.


    Formaţia L.A , de la stânga la dreapta : Adrian  Zainea,Liviu  Vârciu,Aurelian  Ciocan
Formaţia L.A , de la stânga la dreapta : Adrian Zainea,Liviu Vârciu,Aurelian Ciocan

Liviu Vârciu urcă din nou pe scenă alături de colegii din L.A. Deşi avea în plan de mult timp sa scoată un album solo, la propunerea organizatorilor Romanian Music Awards a luat iniţiativa şi i-a contactat pe Ache şi pe Adi, foştii colegi de trupa pe care i-a şi convins sa revină măcar pentru o seară pe scena unde în urmă cu 10 ani câştigau trofeul  pentru cel mai bun album.

“Abia aştept, o să fie ca acum 10 ani când eram tineri, celebri şi bogaţi. E ca întâlnirea de 10 ani după liceu, de care nu am avut parte, aşa ca o sa ma bucur de reuniunea asta. Era momentul ca organizatorii evenimentelor mari din România să facă pasul astă şi să ne readucă pe scenă. Abia aştept, vreau că publicul sa ne primească la fel ca înainte, să se distreze. O să fie o nebunie totală. Oricum, acesta e examenul nostru, aşa o să vedem dacă locul nostru mai e pe scena în aceeaşi formulă”, a declarat Liviu Vârciu pentru Music Channel.

Dintre trupele surpriză anunţate de organizatori se mai număra şi 3rei sud Est, deja confirmat, şi circula zvonuri cum că N&D este cea de-a treia trupă care  va cânta alături de cei mai ceruţi artişti ai momentului, Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică, Voltaj, Vunk, CRBL, Guess Who, Connect-R şi multi alţii.

cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg