Liviu Vârciu s-a logodit! Cine i-a luat locul Adelinei Pestriţu

CLIIMA20140404 0061 1 jpeg
Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu

Se pare că Liviu Vârciu a vorbit serios când a spus că este îndrăgostit nebuneşte de Ilinca Vandici. După ce în urmă cu câteva zile a şocat pe toată lumea când i-a declarat dragostea în direct, duminică acesta a anunţat că s-a logodit.

Liviu Vârciu şi-a surprins toţi prietenii virtuali după ce, duminică după-amiaza, a anunţat că s-a logodit. Vedeta Kanal D şi-a modificat statusul de pe o reţea de socializare, specificând că s-a logodit. În urmă cu câteva zile, Vârciu anunţa că este îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Ilinca Vandici.

simeon stalpnicul png

Liviu Vârciu i-a făcut declarații de dragoste Ilincăi Vandici în direct, în această seară la Kanal D. În timp ce frumoasa prezentatoare se afla în platoul emisiunii, Liviu a avut o intervenție telefonică în direct și a mărturisit că este îndrăgostit de ea.

simeon stalpnicul png

"E o superbitate! Ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de ea. Dacă vreodată din prietenia noastră o să iasă o dragoste frumoasă, eu nu o să fiu de acord să ne expunem viața așa, cum am greșit cândva... Suntem destul e maturi să ținem asta pentru noi", a declarat Liviu la emisia de seară de la Kanal D.

Ilinca nu părea să-și revină după intervenția telefonică a lui Liviu, nici după ce acesta a închis telefonul.

"Liviu e sincer, corect, deschis, de-asta îl admir mult! E flatant ce a zis! Dacă e să ne facem declarații de dragoste, să o facem în particular. Nu e primul bărbat care îmi spune că e îndrăgostit de mine. Eu sunt cerebrală, nu mă pierd cu firea. Nu avem o relație", a precizat aceasta.

Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu se iubesc? Au ieşit împreună la masă

Bombă! Liviu Vârciu i-a făcut declarații de dragoste Ilincăi Vancici: "E o superbitate! Ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de ea"

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG