Lora: «Nu-mi place presiunea societăţii, după nuntă»

simeon stalpnicul png

Lora rămâne fidelă televiziunii. Muzica e viaţa ei, dar nu poate spune pas proiectelor de pe micul ecran. De ieri, Lora face parte din juriul emisiunii “Next Star”, un show cu şi despre copii talentaţi.

Lora poate spune că şi-a găsit drumul în viaţă. Este o femeie împlinită pe plan profesional, dar şi personal. Are o carieră de succes în muzică şi în televiziune şi un soţ aşa cum a visat.

Jurizezi copiii într-un nou show tv. Spune-ne mai multe despre acest nou proiect.

Este un show cu copii, dar destinat întregii familii. Vom vedea şi juriza copii foarte talentaţi şi vom hotărî care dintre ei este cel mai talentat. E destul de complicat, pentru că nu este doar un show de cântat, ci şi de dans, şi de actorie.

Mihaela, mama artistei

simeon stalpnicul png

Cum ai ajuns în această emisiune?

Iubesc copiii şi m-am bucurat când mi s-a făcut oferta. Astfel de concursuri îi ajută pe cei mici şi talentaţi să se remarce şi să-şi găsească drumul în viaţă. Mereu am emoţii înaintea unui eveniment, am noroc că nu mă inhibă. Adrenalina mă ajută să fac performanţă.

În emisiunea „Te cunosc de undeva", ai fost foarte apreciată. Te-ai gândit să dai la teatru? Ai accepta să joci într-o piesă alături de soţul tău?

M-am gândit, chiar înainte de emisiune, intrând în contact cu actori care mi-au spus că ar fi păcat să nu fac asta. Consider că talentul există. Dacă un regizor m-ar considera potrivită pentru un rol, m-aş gândi serios. Dacă ne-ar plăcea scenariul, da. Aş prefera să joc într-un film alături de el.

Vlad, fratele Lorei

simeon stalpnicul png

Cum l-ai cunoscut pe soţul tău, actorul Dan Badea? Ce te-a atras la el?

Ne ştiam mai demult, ne-am cunoscut într-un pub unde eu cântam. Atunci eram însă într-o relaţie şi nu mă gândeam la altcineva. După ceva timp, ne-am revăzut. Eu mă despărţisem de iubit, iar el m-a invitat la un spectacol de-al lui de Stand Up. M-a atras tot: cum gândeşte, cum mă priveşte. Este un om bun, înţelegător, nu e gelos, invidios. Ne susţinem unul pe altul. Acestea sunt motive care te fac să nu cauţi fericirea în altă parte.

Când a venit cererea în căsătorie? De ce ai ales să faci nunta de ziua ta?

El a vorbit despre acest lucru din primele convorbiri telefonice. Pur şi simplu am ştiut că suntem soţ şi soţie de la primele întâlniri. Dan a ales. Eu i-am spus că atunci când eram mică credeam că mă voi căsători la 30 de ani. I-a încolţit în minte ideea şi a zis hai să ne căsătorim de ziua noastră. Noi suntem născuţi în aceeaşi zi, iar cununia civilă o sărbătorim de ziua noastră de naştere.

Îţi doreşti copii?

Da, unul sau doi, dar nu sunt programaţi. Nu ştim când vor veni. Nu-mi place presiunea societăţii, ca atunci când te căsătoreşti, trebuie să ai şi copii. Noi acum abia aşteptăm să ne mutăm în noua casă, să amenajăm, să călătorim, să ne bucurăm unul de celălalt. Nu mi-a plăcut niciodată să mă simt presată, lucrurile vor veni de la sine.

S-a măritat cu Dan Badea în iulie 2012

simeon stalpnicul png

După naştere, ai face vreo operaţie dacă va fi nevoie?

Da, dacă există o nevoie reală. Eu nu sunt genul de om care să aibă nevoi închipuite. În orice caz, înainte de a face un pas de acest gen este bine să te consulţi cu oameni care sunt obiectivi şi-ţi vor binele pentru a alege corect. E bine să ai grijă şi de ambalaj. Cum avem nevoie de mâncare sănătoasă sau iubire, aşa avem nevoie să fim şi frumoşi, sunt lucruri care îţi pot influenţa starea psihică.

Se apropie Paştele. Ce planuri ai pentru această ocazie?

E o sărbătoare de familie, nu ne facem planuri separat. E de la sine înţeles că vom fi toţi împreună. Alintata casei sunt însă eu.

Un mesaj pentru cititorii Click!

Să fie pozitivi. Să aibă încredere în ei şi în puterea lor de a transorma urâtul în frumos şi răul în bine. Şi, orice s-ar întâmpla în viaţă, să ţină capul sus.

Din 18 aprilie, Lora e în juriul emisiunii “Next Star” de la Antena 1, show prezentat de Dan Negru, unde-l are coleg şi pe Pepe

simeon stalpnicul png

La cei 30 de ani pe care îi are, Lora poate spune că și-a împlinit visul din copilărie de a face muzică. A început să cânte în corul școlii, a făcut parte din trupele FM și Wassabi, iar acum are o carieră solo de succes. De aproape un an, este căsătorită cu actorul Dan Badea, cu care își dorește doi copii.

S-a născut la 23 iulie 1982, în Vaslui; A urmat cursurile Liceului Sf. Maria din Galați și a terminat Sociologia;Tatăl ei, chirurg urolog, nu mai este în viață, însă îi are aproape pe mama ei, Mihaela, farmacist primar, și pe Vlad, fratele ei; Își amintește cu drag de copilărie, bunicii fiind cei care au crescut-o;A început să cânte de mică, în corul școlii, sub îndrumarea profesorului Cristian Arginteanu, și recunoaște că a visat mereu să fie artistă; La 20 de ani a participat la Prima TV, la concursul "Star Factory", unde l-a cunoscut pe Marius Moga. La aceeaşi competiţie s-a lansat şi Alex Velea; Până acum, Lora a făcut parte din două trupe, FM și Wassabi;Îi plac mai multe personalități, dar nu are un model în viață. "Îmi place Adele, dar le admir și pe Beyonce, și Merryl Streep";În vara lui 2012, a devenit doamna Badea, căsătorindu-se cu actorul Dan Badea, exact de ziua lor de naștere, ambii fiind născuţi la 23 iulie; Se consideră "un om mișto" și spune că nu are regrete în ceea ce privește trecutul;Se menține în formă printr-un ritual care a devenit rutină. "Mă trezesc dimineață, mă demachiez, fac duș. O dată la ceva timp merg la salonul cosmetic și fac masaj corporal anticelulitic sau alte proceduri. Seara mă demachiez înainte de culcare și folosesc uleiuri de migdale sau cremă de gălbenele".

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png