Loredana Chivu, noua păpușă Barbie! – FOTO

lORE
lORE

Din ce în ce tot mai multe vedete de la noi încearcă să atingă perfecțiunea, așa este și cazul frumoasei Loredana Chivu.

Manechinul face aproape zilnic foamea pentru a-și menține talia cât mai subțire. Deși are puțin peste 20 de ani, Loredana a apelat de câteva ori la medicii esteticieni pentru îmbunătățirea aspectului său fizic, Cu toate acestea vedeta tv nu se oprește aici. Ea dorește să-și mai mărească buzele și vrea mai multe extensii.

simeon stalpnicul png

Cel mai probabil vedeta lucrează intens la înfățișarea ei pentru a o detrona pe Bianca Drăgușanu și a obține titulatura de "noua păpușă Barbie". Loredana Chivu a fost, weekened-ul trecut, vedeta unui show colorat marca Helen Atelier în colaborare cu Adrian Pescariu și Flormar România. Ea a făcut furori pe scena Clubului Summer Princess, acolo unde a fost desemnată Miss Tanga.

simeon stalpnicul png

La eveniment au luat parte și alte nume sonore din showbiz cum ar fi: Miss Sport Roxana Răducu, Oana Craioveanu, Connect-R, Adrian Pescariu.


    lORE
lORE
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg