Loredana: «M-am vindecat. Nu mai înjur la volan»

CLIIMA20091208 0181 1 jpeg
Loredana Groza

In aceasta dimineata Nicolai si Gicu au oferit ascultatorilor ProFM o premiera. Cei care au ascultat "Alarma ProFM" s-au bucurat de prezenta Loredanei.

Ea a multumit de invitatie si a povestit ca a infruntat un trafic infernal, iar cu aceasta ocazie ascultatorii au aflat ca vedeta se comporta exemplar in aglomeratia bucuresteana.

Intrebata de Gicu cum reactioneaza ceilalti participanti atunci cand o recunosc si daca ea injura vreodata la volan, Lori a spus ca "nu mai fac demult asta, m-am vindecat si acum sint foarte realxata, chiar ii privesc cu blandete si cu iubire si pe cei mai nervosi soferi. E un soi de autoeducatie pe care am cultivat-o. Atunci cand ma recunosc, ceilalti soferi imi fac cu mana, citeodata imi fac loc sau ma tamponeaza, vor sa fie mai aproape de mine", a glumit ea.

Lori a vorbit şi despre noul ei album, care va fi lansat pe 25 noiembrie, la Sala Palatului intr-un mega concert.

"Chiar acum ascult in masina noul meu album pe care trebuie sa-l dau pentru forma finala, mai precis in curand il voi oferi spre adoptie tuturor fanilor mei, care se vor bucura cu siguranta pentru ca vor asculta pe el 16 cantece produse in Germania, la Munchen impreuna cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn. Se va numi <Dragoste> si va spun, suna ca un motor de masina nemteasca", a povestit vedeta, care va lansa acest nou album.

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
edi iordanescu selectioner jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg