Loredana: «O femeie face cât trei bărbaţi la un loc!»

CLIIMA20100609 0179 1 jpeg
Loredana Groza

Puterea ei de a se reinventa stă, de fapt, în puterea de a vedea viaţa mereu într-o lumină pozitivă, ca pe o aventură, cu o coloană sonoră care să evoce numai clipele frumoase. Orice discuţie cu Loredana e fascinantă şi iată ce-am aflat de data aceasta.

Loredana nu îşi doreşte în mod special o carieră în muzică pentru fiica sa, dar dacă aceasta va dori acest lucru, artista promite că nu îi va sta în cale.

"Îmi doresc ca Elena să facă exact ceea ce-i place, aşa cum şi eu am avut şansa să fac. Cu siguranţă îşi doreşte să rămână în lumea artistică din care deja face parte, încă din copilărie" a spus Loredana pentru Click pentru Femei.

Cântăreaţa a mărtusit că atunci când merge cu maşina nu ascultă aproape niciodată muzică românească iar artiştii străini Amy Winehouse şi Frank Sinatra sunt nelipsiţi din playlistul ei.

"Întotdeauna când lucrez la un album nou, şi acum lucrez la două simultan -primul va fi lansat (sper) în această toamnă şi al doilea un pic mai încolo -, ascult cântecele pe care le compun, uneori în stadii incipiente. Este o continuă perfecţionare a lor, de asta în maşina mea, deocamdată, singurul artist român este Loredana. Amy Winehouse şi Frank Sinatra cântă şi ei tot timpul la mine în maşină", a mai zis ea.

Citeşte întreg interviul pe Click pentru Femei

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
image png
giselle si tom brady
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Muzeele Vaticanului se închid din nou jpeg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg