Loredana Pastramă aruncă bomba: «Pepe a fost la un pas să se despartă de Raluca, era mereu beat»

„În februarie a fost la un pas de a se despărţi de sora mea. Pepe nu mai dădea pe acasă, venea dimineaţa, era tot timpul beat, umbla cu alte femei, Raluca fiind însărcinată", a povestit Loredana marţi seară, la Kanal D.

„Mama mea vitregă m-a rugat să o ajut cu farmece, ştiind că sunt ţigancă. Am fost toate trei la un domn care locuieşte în Berceni şi e un fel de vrăjitor. El i-a cerut o poză a lui Pepe, lumânări şi un tricou. În casa lui erau vreo trei sute de îngeraşi, icoane, ca într-o biserică. Numai că în biserică nu se fumează şi nu se beau cafele", a spus ea, ironică.

„Raluca i-a spus că Pepe nu se mai ocupă de ea, că îl vrea lângă ea, că el nu mai dă pe casă, că sunt certaţi şi să o ajute. Am mers şi a doua oară cu ele. I-a dat un fel de talisman. Apoi Pepe s-a întors la ea. Au plătit 500.000 de lei vechi, apoi 50 de euro".

"S-a dus de trei ori. Pepe nu ştie, cred că a aflat acum. Eu nu i-am spus lui despre aceste lucruri. Dacă de bunăvoie nu a putut să-l ia, l-a luat aşa. Mama ei a plâns de bucurie când am plecat de la vrăjitor", a dezvăluit Loredana. Ea a mai subliniat că la scurt timp după aceea Pepe şi Raluca s-au împăcat.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg