Loredana Pastramă aruncă bomba: «Pepe a fost la un pas să se despartă de Raluca, era mereu beat»

„În februarie a fost la un pas de a se despărţi de sora mea. Pepe nu mai dădea pe acasă, venea dimineaţa, era tot timpul beat, umbla cu alte femei, Raluca fiind însărcinată", a povestit Loredana marţi seară, la Kanal D.

„Mama mea vitregă m-a rugat să o ajut cu farmece, ştiind că sunt ţigancă. Am fost toate trei la un domn care locuieşte în Berceni şi e un fel de vrăjitor. El i-a cerut o poză a lui Pepe, lumânări şi un tricou. În casa lui erau vreo trei sute de îngeraşi, icoane, ca într-o biserică. Numai că în biserică nu se fumează şi nu se beau cafele", a spus ea, ironică.

„Raluca i-a spus că Pepe nu se mai ocupă de ea, că îl vrea lângă ea, că el nu mai dă pe casă, că sunt certaţi şi să o ajute. Am mers şi a doua oară cu ele. I-a dat un fel de talisman. Apoi Pepe s-a întors la ea. Au plătit 500.000 de lei vechi, apoi 50 de euro".

"S-a dus de trei ori. Pepe nu ştie, cred că a aflat acum. Eu nu i-am spus lui despre aceste lucruri. Dacă de bunăvoie nu a putut să-l ia, l-a luat aşa. Mama ei a plâns de bucurie când am plecat de la vrăjitor", a dezvăluit Loredana. Ea a mai subliniat că la scurt timp după aceea Pepe şi Raluca s-au împăcat.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
1 alternative pentru apa calda la temperatura optima jpg jpeg
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine să faci pe timp de caniculă  Reguli de aur de la specialişti jpeg