Lorenda Chivu, dată în judecată de Leo de la Strehaia pentru înşelăciune şi prostituţie


    Loredana Chivu:  mai - iunie 2009
Loredana Chivu: mai - iunie 2009

Loredana Chivu este în plin scandal cu Leo de la Strehaia, care susţine că asistenta lui Dan Capatos i-a cerut cadouri pentru o relaţie sexuală. În plus, Leo vrea să o dea în judecată pe blondă.

El a întrat în direct la emisiunea "Acces direct", unde a vorbit despre o înregistrare în care fratele Loredanei îi cere maşina în schimbul unei relaţii sexuale.

„Maşina nu a fost un cadou. Mi-a fost pretinsă de fratele ei, în schimbul unei relaţii bazate pe sex. Mama ei a fost şocată că Loredana nu îşi respectă înţelegerea", a spus Leo.

Ba chiar, pe lângă înregistrări, „Prinţul romilor" susţine că mai are un martor, pe Sânziana Buruiană: „A pus-o Loredana să mă sune să îmi ceară bani că nu are bani de chirie".

Leo (captura acces direct)
Leo (captura acces direct)

Aflată în platoul emisiunii, Loredana nu s-a putut abţine şi a intervenit de câteva ori pentru a negat afirmaţiile făcute de Leo.

„Am mesaje care spun clar că maşina a fost un cadou necondiţionat. Ar trebui să îţi fie ruşine. Ce înţelegere să respect, că nu ne-am înţeles", a spus Loredana.

La un moment dat, enervată de Leo, blonda a izbucnit şi a început să ţipe: „Ce să fac acum, să vin să mă culc cu tine, nesimţitule? Ai făcut un cadou, nu ţi-am luat banii din buzunar. Dacă nu am accept să fiu iubita ta, amanta ta, vii să mă şantaj0ezi. Nu am linişte de când a intrat acest bărbat în viaţa mea".

Mai mult, Simona Gherghe i-a dat dreptate Loredanei când a venit vorba de presupusa întregistrare. Deşi nu au voie să o dea pe post, echipa „Acces Direct" a ascultat-o, iar prezentatoarea a spus că: „Nu există această condiţionare".

Cu toate acestea, Leo de la Stehaia vrea să o dea în judecată pe Loredan. Avocatul lui, Andrei Necea, a declarat că s-a formulat deja o plângere, în baza infracţiunilor de înşelăciune, prostituţie şi proxenetism, pe numele Loredanei, a mamei sale şi a fratelui ei.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg