Lovin: «Plecaţi din Ghencea, pentru că vă plafonaţi»!

Ultima actualizare:

2009 a fost anul în care Lovin a dat Steaua pe Munchen 1860, echipă din Bundesliga 2, aflată acum pe locul 6. „Niciodată nu m-am simţit respectat în Ghencea. Cum intram pe stadion, eram înjurat, huiduit. Când s-a realizat transferul din Germania, am simţit că mi s-a luat o mare greutate de pe piept", mărturiseşte Lovin, la mai bine de un an de la despărţirea de roş-albaştri.

N’Doye râde de Gigi Becali

Gigi Becali: „L-am luat pe Apostol că am citit în ziar că a alergat 12 km cu Liverpool”

«Mucles» e pe făraş!

Mijlocaşul a rămas totuşi la curent cu ce se întâmplă la echipa sa de suflet şi îi sfătuieşte pe jucători să se gândească de două ori atunci când aleg să semneze cu Steaua: "Din echipa din care am făcut eu parte mai sunt Baciu şi Nicoliţă, cu ei am şi ţinut legătura. Le doresc din suflet să plece cât mai repede, să-şi găsească angajamente în alte părţi. Am observat că jucătorii care ajung la Steaua se plafonează din cauza sistemului de acolo, iar când pleacă şi ajung la alte echipe renasc".

VIDEO - Lovin a revenit cu un autogol!

Lovin merge cu «Pornomobilul»!

Deşi recunoaşte că nu ştie ce îi poate aduce viitorul, Florin Lovin are însă o certitudine: nu va mai reveni să joace în Ghencea nici la final de carieră: "După tot ce am trăit acolo, nu m-aş mai întoarce. Nici nu vreau să mă mai gândesc la nebunia cu fanii, practic lucrul care m-a făcut să plec de la Steaua. Dintre toţi oamenii de acolo, doar Gigi Becali a avut mereu încredere în mine, chiar dacă am avut un conflict cu el chiar în primul meu an la Steaua".

«Când deschidea Rădoi gura, trebuia să taci»

Fotbalistul originar din Piatra-Neamţ spune că atmosfera de la echipa sa nu se poate compara cu ce era în vestiarul Stelei: "Aici toţi suntem prieteni şi ne înţelegem bine. Uite, de exemplu, după ce m-am operat, toţi jucătorii, dar absolut toţi, au venit la mine la spital să vadă cum mă simt. La Steaua sigur nu s-ar fi întâmplat asta, deşi Mirel Rădoi, căpitanul din vremea mea, încerca să ne ţină uniţi. Când deschidea el gura, trebuia să taci! Aşa se manifestă un căpitan, trebuie să aibă autoritate, să fie lider. Când văd unde a ajuns acum baderola..."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net