Luana Ibacka a vorbit despre căsnicia cu Cabral: «Visam un bărbat eroic, pasional, romantic»

Ultima actualizare:

Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral Ibacka, a fost invitata lui Mădălin Ionescu şi a Andreei Mantea, la Kanal D. Deşi nu obişnuieşte să discute despre fostul său soţ, vedeta a povestit amănunte din relaţia cu acesta. 

Luana şi Cabral au fost împreună timp de şase ani, dintre care ultimii doi i-au petrecut căsătoriţi. Din păcate, ceea ce sperau să fie pentru toată viaţa, nu a durat prea mult. Cei doi au divorţat la doar doi ani de la căsătorie şi un an de la naşterea lui Inoke, fetiţa lor în vârstă de 11 ani. Prezentatoarea TV a avut o atitudine relaxată atunci când şi-a amintit de perioada în care s-a iubit cu Cabral.

„Eu trăiam ceea ce trăieşte orice femeie la 30 de ani. Visam un bărbat eroic, pasional, romantic. Cu gândul meu, l-am atras pe Cabral. Eram deja căsătorită, însă era o relaţie monotonă. L-am întâlnit pe Cabral şi primul impact a fost că e deosebit. Am intrat într-o relaţie destul de rapid şi am încheiat socotelile cu vechea mea căsătorie. Ne-am căsătorit când eu eram deja însărcinată. Cabral m-a susţinut foarte mult cât am fost gravidă pentru că făceam zilnic injecţii în burtă. A fost perioada iubirii, ne-am iubit cu pasiune, tot ce vrei, a fost perioada copilului, apoi a început să se deschidă o altă lume. De unde totul era o potrivire, o armonie, un extaz, pur şi simplu nu a mai fost.. El a început, a tot plecat, până a plecat de tot. Atunci am suferit, am plâns, am trecut prin gelozii", a declarat Luana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net