Lucescu, chemat de urgenţă la Beşiktaş

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu l-a lăudat pe selecţionerul Spaniei
Mircea Lucescu l-a lăudat pe selecţionerul Spaniei

Antrenorul Mustafa Denizli a renunţat la conducerea tehnică a lui Beşiktaş, din motive de sănătate, iar preşedintele grupării din Istanbul, Yildirim Demiroren, l-a contactat deja pe Mircea Lucescu

Denizli şi-a anunţat plecarea de la Beşiktaş într-o conferinţă de presă ce a avut loc vineri seară. În aceeaşi conferinţă de presă, Yildirim Demiroren a spus că va începe, astăzi, negocierile cu şase antrenori. Conform presei din Turcia, aceştia sunt: Mircea Lucescu, Bernd Schuster, Luiz Felipe Scolari, Joachim Low, Felix Magath şi Manuel Pellegrini.

Conducerea clubului Beşiktaş s-a întrunit pentru a discuta variantele pentru postul de antrenor şi a ajuns la concluzia că Lucescu este cel mai potrivit. După şedinţă, Yildirim Demiroren l-a sunat pe Lucescu, pe care l-a chemat în Turcia . "Te aşteptăm urgent la Istanbul. Rezolvă-ţi problemele cu clubul tău şi treci la conducerea tehnică la Beşiktaş", i-ar fi spus oficialul turc lui Lucescu. Mircea Lucescu i-a răspuns lui Demiroren că mai are un an de contract cu Şahtior Doneţk. "Dacă rezolv problema cu cei de la Şahtior, aş putea veni", a adăugat "Il Luce".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net