Lucescu jr.: «De mâine ţin cu Serbia!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Răzvan Lucescu este neînvins la cârma naţionalei României, pe banca căreia va sta pentru a cincea oară.

El are două victorii şi două egaluri şi vrea să îţi păstreze bilanţul pozitiv şi după confruntarea cu sârbii.

Serbia poate obţine în această seară biletele pentru CM 2010, dacă învinge România. Tricolorii au ca miză menţinerea în urna a doua valorică la tragerea la sorţi pentru Euro 2012, în acest moment Chivu şi compania fiind ameninţaţi de naţionala Israelului.

"Eu o să fiu suporterul sârbilor la mondiale, dar mâine (n.r. azi) vreau să câştigăm. Nu mă interesează cum ajung ei acolo, să se califice la baraj, nu ştiu, cert e că acolo voi ţine cu ei la mondiale", a spus Răzvan Lucescu.

Antrenorul naţionalei a văzut opt DVD-uri cu meciurile Serbiei. "Lor le iese acum totul. E normal să fie încrezători înainte de acest meci. Important e să intrăm pe teren hotărâţi. E posibil ca starea lor de euforie şi faptul că vor fi împinşi de public, să influenţeze rezultatul", a mai afirmat Lucescu jr.

image

Adrian Mutu va juca primul meci pentru tricolori sub comanda lui Răzvan Lucescu. Mutu a lipsit mult de la naţională, evoluând după Euro 2008 doar în două partide, cu Franţa în octombrie anul trecut, scor 2-2, şi cu Serbia, în martie anul acesta, scor 2-3.

Dacă marchează un gol la Belgrad, Mutu îl va egala pe Bodola în clasamentul all-time al golgeterilor echipei naţionale şi va urca alături de acesta pe poziţia a doua, cu 30 de goluri la activ. Lider este Hagi cu 35 de goluri reuşite.

Miodrag Belodedici i-a luat la plimbare prin Belgrad pe Mircea Sandu şi pe ceilalţi oficiali FRF. El le-a arătat cartierul în care a stat după ce a fugit din România, dar şi centrul vechi al oraşului. Belo a fost recunoscut de câţiva localnici, care n-au uitat că a jucat pentru Steaua Roşie Belgrad.

"Reconstrucţia asta e un subiect delicat în fotbalul românesc. Cei care se află în formă, cei care au demonstrat că merită să joace la naţională, cei care fac faţă presiunii, vor veni în continuare. Nimeni nu are răbdare să vină rezultatele. Dacă apare un jucător tânăr, care a demonstrat ceva, da, va fi selecţionat", a clarificat Răzvan Lucescu problema selecţiei.

În tribunele celebrului stadion Marakana se vor afla şi destui fani români, majoritatea dintre ei din zona Banatului. De la Timişoara la Belgrad faci ceva mai mult de două ore, astfel că astăzi va fi agitaţie mare la punctele vamale.

Răzvan l-a rugat pe tatăl său să nu mai dea declaraţii presei înainte şi după jocurile naţionalei, deoarece după meciul cu Franţa multe dintre ele au fost răstălmăcite. Aşa se explică tăcerea lui Mircea Lucescu vizavi de meciul de azi.

Au traversat strada ilegal

Ieri dimineaţa, tricolorii aveau două variante pentru petrecerea timpului liber.

Prima era o plimbare în centrul vechi al Belgradului, iar a doua o vizită la mall-ul aflat vizavi de hotel. Jucătorii au ales varianta a doua şi au pornit spre centrul comercial.

Fără să ştie că trebuie să treacă prin pasajul subteran, fotbaliştii au traversat ilegal, cu riscul să fie loviţi de maşini.

Mall-ul nu a fost atractiv pentru Cristi Chivu, care după numai zece minute a decis să se întoarcă la hotel.

Ceilalţi fotbalişti s-au învârtit prin magazinele sport apoi s-au aşezat la cafenele. Timişoarenii Pantilimon şi Bucur au făcut au încins o partidă de biliard care s-a lăsat cu scântei.

La scorul de 3-3, Gigel Bucur s-a enervat pe colegul său de cameră pe care l-a acuzat că a dat pe lângă o bilă intenţionat.

După o ceartă dură, şi cîteva înjurături, Bucur a renunţat să mai joace. Pe drumul spre hotel, cei doi s-au împăcat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cum aratanoul buletin electronic romani  jpg
Gara municipiului Brad și anexele sale  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (1) jpg
pasageri in avion jfif
masa studenti jpeg
bb jpg
ciolacu liturghie  jpg
Pelerinaj Sf  Parascheva Iași   Foto Dan Coțcaru ( courtesy image ) (1) jpeg
foto click (5) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net