Lucian Mândruţă, pus la punct de o vedetă: «M-a jignit pentru că nu i-am susţinut ideile fasciste»

Ultima actualizare:

Una dintre persoanele aflate în platou, Andreea Popescu, una dintre dansatoarele Deliei, a fost prima care a avut parte de o replică înţepătoare din partea jurnalistului. Ea a postat un mesaj pe o pagină de socializare în care explica întreg incidentul şi în care sublinia cât de deranjată a fost de reacţia lui Mândruţă.

"În emisiunea «La Măruţă», unde am fost azi invitată împreună cu alţi artişti, domnul Lucian Mândruţă m-a jignit în repetate rânduri pentru că nu sunt de acord cu măcelul maidanezilor. Dânsul şi-a permis să ne jignească pe toţi şi asta pentru că nu i-am susţinut ideile cretinoide, fasciste şi urâte de a face măcel. În timpul pauzei îi spun domnului Mândruţă, urmatoarele: «Vă mulţumesc pentru respectul arătat în această emisiune». Iar domnul Lucian: «Pentru raiting fac orice». Trageţi voi concluzia, oameni buni!", a scris Andreea pe pagina ei de Facebook

Parlamentul a votat marţi legea care prevede ca maidanezii din adăposturi să fie eutansiaţi după 14 zile dacă nu sunt adoptaţi. Modificările legislative vin în urma presiunilor făcute de opinia publică, şocată de moareta unui copil de numai 4 ani.

Ionuţ Anghel a fost ucis de maidanezi în Parcul Tei din Capitală în urmă cu o săptămână. La întreaga scenă a fost martor fratele micuţului, în vârstă de şase ani. Cei doi scăpaseră de sub supravegherea bunicii şi ajunseseră pe un teren privat din apropierea parcului. Medici legişti care au făcut autopsia lui Ionuţ s-au declarat fost şocaţi de felul în care ajunsese trupul micuţului.

Tatăl copilului ucis de maidanezi a găsit puterea de a trage un semnal de alarmă, pentru ca asemenea tragedii să nu mai repete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net