Lucian Mândruţă: «Şerban Ionescu nu are Lyme, ci o boală fără leac»

lucian mandruta ilie balaci jpeg
Lucian Mândruţă

Jurnalistul Lucian Mândruţă nu crede că actorul Şerban Ionescu are boala Lyme, cauzată de o căpuşă care l-a muşcat anul trecut.

Într-o postare făcută pe Facebook, Mândruţă afirmă că celebrul actor suferă de o boală incurabilă, mult mai gravă decât cea provocată de căpuşe: scleroză laterală amiotrofică.

Motivul pentru care medicii au spus că Şerban Ionescu are Lyme este, spune jurnalistul, unul care are la bază mari interese financiare.

"Povestea lui Şerban Ionescu, pe care nu v-o spune nimeni: Nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofica, dignosticată de la bun început. O boală fără leac în acest moment oriunde în lume. O boală pe care câţiva escroci din România o transformă, la cererea nerostită a pacientului, într-una cu mai multe şanse. Lyme. E ca şi cum ai avea cancer şi-un medic "deştept" şi-ar face o clinică să te dea răcit. Bine, un pic mai rău răcit", a scris el pe contul personal de Facebook.

Lucian Mândruţă este convins că la baza diagnosticului greşit al actorului stau mai mulţi medici, care au ales să păstreze tăcerea în ceea ce priveşte adevărata boală a acestuia.

Şerban Ionescu va fi tratat la un spital din străinătate

CLIIMA20120510 0101 1 jpeg
Şerban Ionescu este internat la spitalul SRI din Balotești. Medicii încearcă să găsească un tratament pentru boala lui

"Boala Lyme e o modă. Şi-o ocazie de profit: în acest moment, fiecare proprietar de câine urban a dat deja câteva zeci de lei, dacă nu euro, pe alifii şi zgarde magice care să le ţină pe bietele căpuşe nevinovate. Tăcerea medicilor de calitate face ca escrocheria hoţilor, organizaţi şi profitori, să meargă mai departe, până la ştiri de televiziune care duc la panică şi la zeci de diagnostice greşite. Gaşca asta (care cuprinde, dacă vă puteti imagina, inclusiv un veterinar) face bani grei.

Adevărul e că SLA nu are leac şi când nu ai leac, te agăţi de orice. Inclusiv de o minciună. Pe care acum o repetă toată România, în frunte cu premierul care aprobă un mega-buget

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta