Luciu s-a certat cu medicii pentru copilul lui Ionuţ

image
Nicoleta Luciu, mamă a patru copii

Câştigătorul de la “Dansez pentru tine”, Ionuţ Tănase, îi acuză pe medicii Spitalului Municipal din Petroşani că i-au diagnosticat greşit bebeluşul şi a fost nevoie de intervenţia Nicoletei Luciu ca ei să se ocupe serios de fiul său. Disperat, câştigătorul de la “Dansez pentru tine” şi-a spus of-ul pe Facebook.

Nicoleta Luciu a intervenit să-l ajute pe bebeluşul lui Ionuţ. Ea s-a dat drept naşa părinţilor acestuia.

"Să nu aud ceva de vreun copil, că iau foc! Aşa sunt eu! Am încercat să vorbesc cu medicii, dar nu a vrut nimeni să vorbească cu mine la telefon. Soţia lui Ionuţ era umflată de plâns, am rugat-o să le transmită ea un mesaj din partea mea. Mă bucur că s-a rezolvat în final. E o mare problemă pentru mamele care trec prin aşa traumă, ajung să nu-şi mai dorească un copil. Apar depresii după naştere şi multe femei ajung la suicid", a declarat Nicoleta Luciu, pentru ziarul Click!

Ionuţ şi  Camelia au devenit părinţi în octombrie anul trecut

image
Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, nu a rămas indiferentă la necazurile lui Ionuţ

Medicii l-au diagnosticat pe fiul lui Ionuţ, Matei, cu pneumonie şi i-au administrat antibiotice, apoi au spus că nu are nimic, dar micuţul se simţea tot mai rău. Revoltat, Ionuţ s-a plâns pe Facebook de atitudinea cadrelor medicale şi de condiţiile inumane din Spitalul Municipal din Petroşani.

El susţine că acestea s-au pus  pe roate numai după intervenţia Nicoletei. 

"Au trecut trei zile, nu l-a mai consultat nimeni, nu interesa pe nimeni soarta lui, nu venea nimeni în vizită decât dacă era chemat. Astăzi, din cauză că am făcut scandal împreună cu Nicoleta Luciu... în două minute a şi venit o doamnă doctor în vizită. Ştii ce ne-a spus după consultaţie? Că bebe este sănătos şi că toate simptomele acestea sunt normale primăvara când dimineaţa e frig, la prânz cald şi seara iar se răceşte. Asta după ce a stat în spital trei zile şi l-au îndopat cu antibiotice...", a scris Ionuţ, supărat.

image
Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, nu a rămas indiferentă la necazurile lui Ionuţ

Ionuţ Tănase ( 25 ani ) a câştigat ediţia din 2011 a concursului "Dansez pentru tine" şi cei 60.000 de euro, premiul cel mare. De atunci viaţa i s-a schimbat complet. Tânărul din Valea Jiului a concurat alături de Jojo. La o altă ediţie a acestei competiţii s-a înscris şi Nicoleta Luciu, care a sărit acum în ajutorul fiului lui.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
accident motilor buun jpeg
Georgia Meloni FOTO Profimedia
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg