Luiza Bogdan a părăsit Capitala, din cauza serviciului

image
Luiza s-a căsătorit în mai cu iubitul ei, Călin Costan

A prezentat multă vreme Observatorul la Antena 1, dar a decis că e timpul pentru o schimbare, una majoră, chiar. Luiza Bogdan a părăsit Bucureştiul acum nouă luni şi s-a mutat la Braşov, acolo unde s-a născut.

Motivul? A primit oferta de a prezenta Jurnalele de ştiri între 13.00 şi 21.00 la Digi24 Braşov, a şasea staţie Digi din ţară. Între timp, blonda şi-a schimbat şi numele, căci s-a căsătorit cu iubitul ei, Călin Costan. „Nu mi-a luat mult până să mă mă decid să revin la Braşov.

Deciziile importante în viaţă le-am luat într-o clipă, nu după îndelungi discuţii. Aşa a fost şi în această situaţie. Într-o zi am considerat că vreau ca viaţa mea să arate altfel", a declarat Luiza, pentru Click! „Am renunţat la o carieră în Bucureşti pentru familie. Acum am ocazia să am o carieră frumoasă aici la Braşov şi, în acelaşi timp, să fiu alături de familia mea. Este combinaţia ideală şi cred că, dacă faci alegerile corecte, le poţi avea pe amândouă în viaţă". În mai, vedeta s-a măritat cu Călin Costan, cu care avea o relaţie de câţiva ani.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG