Luminiţa, ai tocat împrumutul de 53.000 € cu Sanchi?

simeon stalpnicul png

Luminiţa Anghel este disperată, căci banca o somează, tocmai acum, când trebuie să nască, să-şi achite restanţele la împrumuturile făcute, în 2008. Suma pe care trebuie să o returneze este de 100.000 de euro.

Deşi banii i-a scos din bancă pe când trăia cu Bogdan Fraedrich, zis şi „Sanchi", acesta nu se simte deloc obligat să o ajute.

Sanchi şi Luminiţa au trăit şapte ani împreună, au avut şi o afacere în comun, firma de organizări de spectacole L.A. Entertainment SRL, dar, pe parcursul relaţiei, s-au înglodat în datorii.

La câteva luni de la despărţirea oficială, Luminiţa şi-a luat lucrurile şi s-a mutat într-o vilă din Dorobanţi, lăsându-i lui Bogdan pe cap ­restanţa la chirie de 7.600 de euro. Nervos, proprietarul i-a dat în judecată, ba, mai mult, l-a altoit pe Sanchi, în urma unui schimb dur de replici: „Eu cu mama şi cu David, fiul meu, o să plecăm, dar cel care trebuie să plătească este Bogdan", declara Luminiţa, în iunie 2010.

Apropiaţii lor susţin că solista l-a iubit atât de mult pe Bogdan încât era în stare să-şi dea şi haina de pe ea, ca să-i fie lui bine.

Ba, mai mult, se pare că împrumuturile de 40.000 de euro şi cel de 50.000 de lei (13.000 € la cursul valutar de atunci), luate în 2008, au fost făcute, pe numele ei, de Luminiţa, tocmai pentru a-l ajuta pe Bogdan, căruia afacerile nu-i prea mergeau.

Odată cu despărţirea lor, Luminiţa nu a mai putut achita ratele, iar datoriile au ajuns acum la colosala sumă de 100.000 de euro. Băncile au solicitat executarea silită a debitorului pentru recuperarea creanţei, punându-i sechestru pe bunurile mobile şi imobile ale acesteia, până la recuperarea datoriei.

Cum ea şi-a declarat ca adrese de domiciliu două imobile situate (în Calea Victoriei şi Strada Fabrica de Cărămidă), băncile au pus ochii pe ele.

Numai că, pe Calea Victoriei, potrivit apropiaţilor ei, a locuit cu chirie, iar cealaltă adresă dată pare că nu e cea corectă. Bogdan nu are cum să o ajute, căci nici el nu stă pe roze cu banii, iar noul ei soţ, Silviu Dumitriade nu este un bărbat bogat, fiind de profesie inginer constructor.

Contactat de reporterii Click!, Sanchi ne-a declarat: „Nu doresc să comentez despre aceste datorii, dar nu au fost făcute ca să acoperim cheltuielile cu firma de impresariat pe care am avut-o împreună. În Victoriei, ea a stat cu chirie, iar cu casa din Fabrica de Cărămidă este o poveste care nu vă interesează pe voi, ziariştii!".

Până la închiderea ediţiei, Luminiţa nu a putut fi contactată, pentru a oferi un punct de vedere. Iar ieri dimineaţă, când a fost invitată la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani", s-a limitat la o discuţie legată doar despre sarcină şi celulele stem.

Casa din strada Fabrica de Cărămidă va fi luată de bănci

Reporterii Click! au fost ieri pe strada Fabrica de Cărămidă să stea de vorbă cu vecinii acesteia, însă toți cei intervievați, chiar și sectoriștii, nu știau de existența unei case pe numele Luminiței Anghel și s-au arătat foarte surprinși că ea ar locui acolo.

Nici noul soţ nu are de unde să-i dea bani

Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade s-au căsătorit civil pe plaja din Mangalia, pe 7 octombrie, chiar de ziua de naştere a artistei.

Cununia a fost oficiată de primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, în prezenţa câtorva prieteni apropiaţi ai cuplului.

„Am ales să ne căsătorim pe plajă pentru că este cel mai romantic loc. Tot pe plajă am cerut-o în căsătorie, la Barcelona", declara Silviu la vremea respectivă. De profesie inginer-constructor, nici actualul soţ n-o poate ajuta să-şi plătească ratele. Luminiţa şi Silviu vor deveni părinţii unui băieţel peste numai două săptămâni.

Citeşte şi:

Luminiţa Anghel: «Doctorul îmi interzice să ies, dar dacă ar fi să ne luăm după doctori...»

Luminița Anghel: «M-am îngrășat 10 kilograme de când sunt însărcinată»

Luminiţa Anghel, mireasă albastră la toate nunţile

Luminiţa Anghel, călcată pe picior de soţ. În casă va cânta

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub alina sorescu png
cub anamaria prodan divorț png
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
mobilizare Rusia Foto captură video
Autostrada Lugoj   Deva, zona viitoarelor tuneluri Holdea   Margina  Foto Daniel Guță (20) JPG
image
image
image
image
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg
seceta