Luminiţa Anghel s-a întors la primul soţ?

12 mai 2010
simeon stalpnicul png

Lumini┼úa Anghel este v─âzut─â, ├«n ultima vreme, ├«n compania unui b─ârbat ar─âtos. Gurile rele s-au gr─âbit s─â sus┼úin─â c─â Lumini┼úa ┼či-a g─âsit un nou iubit, dup─â desp─âr┼úirea de Bogdan Friedrich. Click! a aflat ├«ns─â c─â este vorba chiar despre primul ei so┼ú, Drago┼č Anghel.

Lumini┼úa ┼či Drago┼č Anghel s-au re├«nt├ólnit ├«nt├ómpl─âtor luna trecut─â, la concertul prietenului lor comun Mihai M─ârgineanu.

Mai cite┼čte:

Lumini┼úa Anghel:┬źIubirea noastr─â se stricase de un an!┬╗

Luminiţa Anghel i-a dat papucii lui Sanchi

Marcel Pu┼čca┼č: ┬źLumini┼úa nu m─â las─â s─â-mi v─âd copilul nici patru ore pe lun─â!┬╗

Sanchi: ┬źI-am dat bani Lumini┼úei pentru Eurovision!┬╗

Au stat de vorb─â ca doi buni prieteni, iar la plecare Lumini┼úa i-a lansat lui Drago┼č invita┼úia la show-ul ei, al─âturi de Tony Tomas, ce a avut loc ├«n Clubul Tribute, pe data de 8 mai.

"Am fost c─âs─âtori┼úi doi ani ┼či jum─âtate, iar dup─â divor┼ú, Lumini┼úa m-a rugat s─â-i las numele meu, pentru c─â deja se lansase ├«n muzic─â. ├Än plus, numele ei, Halip, era dificil pentru o solist─â. Am fost imediat de acord, pentru c─â este o femeie cu caracter, nu vreo imoral─â, care s─â-mi fac─â numele de r├ós. Mi-a f─âcut pl─âcere s─â m─â duc la concertul ei, pentru c─â am r─âmas ├«n rela┼úii foarte bune", a declarat Drago┼č Anghel, pentru Click!

Apropia┼úii Lumini┼úei sus┼úin c─â Drago┼č este un b─ârbat discret, nu genul de om care dore┼čte notorietate ie┼čind la ramp─â cu declara┼úii incendiare privind fosta lor c─âsnicie.

De altfel, simplul fapt c─â Drago┼č a fost de acord ca Lumini┼úa s─â-i p─âstreze numele de familie, Anghel, spune multe despre el ┼či despre povestea lor de dragoste.

Luminiţa, nu ai noroc în dragoste!

Solista a fost c─âs─âtorit─â de dou─â ori, ├«ns─â rela┼úiile ei nu au durat prea mult timp. De Drago┼č Anghel, primul ei so┼ú, s-a desp─âr┼úit dup─â doi ani ┼či jum─âtate de mariaj, ├«ns─â divor┼úul a fost unul pe cale amiabil─â.

simeon stalpnicul png

Nu acela┼či lucru se poate spune ┼či despre c─âs─âtoria ei cu celebrul fotbalist Marcel Pu┼čca┼č, al─âturi de care a stat cinci ani.

Ei au dus, dup─â divor┼ú, o b─ât─âtlie aprig─â pentru custodia b─âie┼úelului lor adoptiv, David. ┼×i rela┼úia cu Bogdan Friedrich s-a ├«ncheiat ├«n urm─â cu trei luni, dar au r─âmas ├«n rela┼úii amicale.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
cub vedete gravide png
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub miron cosma png
Mircea Geoan─â: ÔÇ×75% din tot ceea ce ├«nseamn─â total de for┼úe militare ruse┼čti sunt blocate ├«n Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militarÔÇŁ jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg