„Mă doare în cot”. Mama lui Vlad Pascu susține că fiul ei a fost felicitat de ziua lui de prietenul uneia dintre victime

Ultima actualizare:

Detalii revoltătoare ies la iveală după ce și mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru încercarea de intimidare a martorilor. Din interceptările DIICOT reiese atitudinea cinică a mamei lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri pe 19 august în localitatea 2 Mai. Nici urmă de empatie pentru familiile care și-au îngropat copiii. Pe 11 septembrie Vlad Pascu a împlinit 20 de ani după gratii, iar mama lui i-a spus într-o discuție telefonică faptul că a primit felicitări de la rudele uneia dintre victime. Mai mult, ea susțien că persoaa respectivă îl compătimește pe Vlad Pascu.

Miruna Pascu și Vlad Pascu. Colaj foto. Sursa: Octav Ganea/Inquam Photos
Miruna Pascu și Vlad Pascu. Colaj foto. Sursa: Octav Ganea/Inquam Photos

„E păcat și de copiii ăia, dar e păcat și de tine“

Pe 11 septembrie 2023, de ziua sa, Vlad a vorbit la telefon de dimineață, cu mama lui. Miruna Pascu a mărturisit fiului că a fost felicitată chiar de una dintre cunoștințele tinerilor studenți uciși la 2 Mai, Roberta Dragomir și Sebastian Olariu.

„Deci, săracul, vreau să-ți spun, a și plâns. Dacă ți-arăt, mi-a trimis <La mulți ani> de ziua ta și a zis că îi pare așa de rău că ai ajuns în situația asta. A înțeles situația care e și că e păcat și de copiii ăia, dar e păcat și de tine și că trebuie să spun adevărul, cum a fost, Vlad, cu tine, cu toate lucrurile“, îi spune Miruna Pascu fiului ei.

Ea consideră că Vlad Pascu nu este direct vinovat de accidentul mortal de la 2 Mai, produs cu un Mercedes Benz de colecție (ca al lui Bobby din Dallas, spun cunoscătorii), în timp ce era drogat cu un cocktail-bombă de șase stupefiante puternice, scrie Adevărul. 

„Ăsta este un accident care, nu știu, te-a pus pe tine în fața unui fapt împlinit cumva. Că nu te putea opri nimeni din cursa asta dementă pe care o aveai, înțelegi? Dar altfel nu ai ce căuta acolo. Ți-am zis, e un accident, o iei ca atare. Nu trebuie s-o iei nici... Se întâmplă lucruri, mda, asta e“, îi spune Miruna Pascu fiului ei.

„Mă doare în cot”

La telefon, Vlad Pascu îi mărturisește mamei sale că nu îl interesează ce crede lumea despre el, iar mama lui îi răspunde „și pe mine mă doare în cot”.

„Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. În situația în care sunt acuma mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor“, spune agramat tânărul.

Mama îl încurajează să adopte această atitudine, arătând că sunt în asentiment. „Mă doare și pe mine tot în cot“, spune mama celui care a ucis doi tineri.

Miruna Pascu ar da bani grei unor persoane sus puse

În discuția telefonică -pe care a avut-o cu fiul ei în ziua de 11 septembrie când acesta a împlinit 20 de ani, Miruna Pascu lasă de ânțeles că persoae sus puse ar face eforturi să îl scoată basma curată.

„Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din c…l ăsta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac“, mărturisea Miruna Pascu.

Printre aceștia ar fi și un procuror de la Constanța, căruia anchetatorii îi dezvăluie doar prenumele.

„Eu am vorbit, a zis unul că a găsit o…, să vedem, la procurorul Niț… (neinteligibil). O să vedem, poate am vreun răspuns“, îi spune Mirunei Pascu cineva de încredere, pe nume „Adrian“.

„O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia, încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite, și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani din păcate a alunecat într-o direcție proastă“, a fost surprinsă spunând Miruna Pascu, în interceptări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net