Mădălin Ionescu îşi ţine nevasta şomeră în vilă de lux

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mădălin Ionescu (41 de ani) şi soţia lui, Cristina Şişcanu (26 de ani), au dat traiul de apartament la bloc pe luxul unei vile din Otopeni. Investiţia s-a ridicat la 169.000 de euro, ei împărţind casa cu o altă familie. Locuinţa este dotată cu toate utilităţile, însă este situată pe un drum prăfuit, de ţară.

Vedetelor autohtone nu le mai prieşte de multă vreme viaţa la bloc. Chiar dacă se văd nevoite să parcurgă mai multe ore cu maşina de la serviciu până acasă, acestea dau bir cu fugiţii din Bucureşti şi preferă vilele cochete din zone mai aerisite precum Snagov, Izvorani sau chiar Otopeni.

Este şi cazul cuplului Cristina Şişcanu-Mădălin Ionescu, care, la doar două luni de la nuntă, s-a mutat în casă nouă.

Cei doi stăteau într-un apartament modest din zona Unirii, însă în luna august ei şi-au achiziţionat o vilă duplex în Otopeni.

Cristina şi Mădălin, la picnic în curtea vilei

simeon stalpnicul png

Preţul casei a fost destul de piperat, 169.000 euro, iar singurul impediment este faptul că ea este situată pe un drum îngust şi prăfuit de ţară, pe unde nu poate să încapă mai mult de o maşină.

Asta nu-i deranjează însă câtuşi de puţin pe Cristina şi Mădălin, ei fiind foarte încântaţi de dotările noii lor locuinţe, pe care o împart şi cu o altă familie.

Şişcanu şi-a pus pe Internet poze din noua locuinţă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pusă pe liber de Kanal D de la începutul noului sezon al emisiunii "Drept la ţintă", moderată chiar de soţul ei Mădălin Ionescu, Cristina s-a transformat mai nou în casnică şi îşi dedică mai tot timpul dereticatului prin noua ei locuinţă.

Nici nu a apucat bine să se mute luna trecută că ea s-a pozat în toate cele patru dormitoare ale vilei şi pe balcon, după care şi-a postat mândră fotografiile pe contul de Facebook.

Cristina a locuit la 500 de metri de Mădălin

Mădălin Ionescu şi soţia sa, Mihaela, au divorţat în martie anul acesta după 14 ani de căsnicie, cei doi având împreună doi copii.

Deşi la acel moment Mădălin a declarat că nu s-a separat de soţia sa din cauza unei relaţii extraconjugale, în iunie el s-a căsătorit cu subalterna sa, reporteriţa de la emisiunea "Acces direct", Cristina Şişcanu, cu care avea o relaţie de doi ani de zile.

Pe perioada cât au fost amanţi, Cristina a locuit la doar 500 de metri distanţă de apartamentul acestuia.

Casa are patru dormitoare şi trei băi

Situată în mini-cartierul rezidenţial Villa Nova, locuinţa în duplex are o suprafaţă de 235 mp. Are patru dormitoare (sau trei dormitoare şi un birou), trei grupuri sanitare (unul ataşat la dormitorul matrimonial, unul la camera "de oaspeţi" şi unul dotat cu o cadă tip jacuzi), bucătărie cu bar, sufragerie, terase şi balcoane mari, deschise spre natură, aer condiţionat în toate camerele, porţi şi uşi cu telecomandă şi centrală proprie. Preţul este de 169.000 de euro.

Citeşte şi:

Mădălin Ionescu: «După ultima petrecere, am stat două ore şi jumătate să spăl vase» - FOTO

Mădălin Ionescu, lăsat baltă de invitaţi la cununie

EXCLUSIV Mădălin Ionescu a încercat să scape ieftin la propria nuntă de la Palatul Ştirbey

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net