M─âd─âlin Voicu, despre problemele Oanei Z─âvoranu:┬źDup─â 26 de ani, femeile ├«mb─âtr├ónesc foarte repede┬╗

CLIIMA20091211 0221 1 jpeg
M─âd─âlin Voicu

Mădălin Voicu a fost invitat la emisiunea Happy Hour de la Pro TV unde a vorbit despre situaţia grea prin care trece în momentul de faţă Oana Zăvoranu.

Politicianul pune problemele Oanei pe seama singur─ât─â┼úii a v├órstei ┼či a lipsei unui partener stabil, de┼či bruneta are deja 39 de ani.

"┼×tii ce se ├«nt├ómpl─â? Oamenii care sunt promova┼úi excesiv de pres─â, iar dup─â un timp intra ├«ntr-un con de umbr─â, sufer─â foarte mult din cauza asta. Mai ales femeile...A┼č fi preferat s─â cred c─â Oana n-a c─âzut a┼ča de tare, ├«nc├ót s─â-┼či doreasc─â s─â plece din aceasta via┼ú─â.

Cred c─â Oana ar fi trebuit s─â-┼či dozeze din timp acest 'self-control'. Pu┼úini rezist─â ca ┼či personalit─â┼úi de-a lungul anilor. S─â ┼čtii c─â dup─â 26-27 de ani, femeile ├«mb─âtr├ónesc mai repede dec├ót barba┼úii.

Prospe┼úimea fizic─â a femeilor ┼úine p├ón─â la 30 de ani...Poate ┼či asta conteaz─â, pentru c─â ea este ┼či expus─â enorm...Nu vreau sa fac specula┼úii, dar v─â spun c─â Oana e ┼či foarte sensibil─â. Eu pot s-o ├«n┼úeleg, pentru c─â ┼či eu sunt la fel. Am auzit-o ┼či pe Neti Sandu spun├ónd asta, ar fi fost mai bine s─â aib─â o rela┼úie cu cineva mai ├«n v├órst─â, care s-o ├«n┼úeleag─â mai bine"

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg