Mădălina Drăghici a testat meniul pentru nuntă
Pentru că este pretenţioasă când vine vorba de mâncare - şi nu se sfieşte s-o recunoască -, actriţa de la Acasă TV a vrut să guste din toate preparatele culinare care vor fi servite la nuntă.
„Soţul meu mănâncă orice, eu sunt mofturoasă", a spus Mădălina Drăghici, care se va căsători pe 21 iulie cu avocatul Ovidiu Pop. Astfel că şi bucătarii localului unde va avea loc petrecerea au ales un meniu pe măsură. Viitoarea mireasă a primit un platou cu „mostre" din fiecare fel de mâncare.
„Am optat pentru preparate răcoroase", a dezvăluit Mădălina Drăghici pentru emisiunea „Povestiri adevărate". Printre altele, pe platoul care i-a fost pus în faţă au fost aranjate, cu gust, tarte cu icre roşii, somon fume, pastramă din piept de raţă cu dulceaţă de fructe de pădure, ficat de gâscă, pui cu coacăze.
Dintre preparatele culinare, cel mai mult i-a plăcut salata marocană de ţelină: „Am mai mâncat doar la restaurantele libaneze", a recunoscut viitoarea mireasă. Există însă şi un produs care are „interzis" în meniul de nuntă: „Sarmalele se vor servi fără mămăligă. Am renunţat la ea, mie nu-mi place. Da, am fost uşor egoistă".
Numai modelul tortului mai trebuie decis, dar timp mai este. Cât timp culorile „oficiale" ale nunţii sunt albul şi movul, s-ar putea ca şi desertul să fie ornat în acelaşi stil. În schimb, mirii ştiu deja cum va arăta verigheta, iar Ovidiu a făcut probe pentru costum.
Deşi de obicei mireasa este cea care vrea să fie cât mai suplă în ziua căsătoriei, în cazul Mădălinei şi al viitorului ei soţ lucrurile stau exact invers! El vrea să scape de câteva kilograme, în timp ce ea, dimpotrivă, şi-ar dori să-şi rotunjească formele. Petrecerea burlăciţelor se va desfăşura la mare: „Măcar atât, dacă nunta va avea loc în Bucureşti", a mai spus actriţa.