Mădălina Ghenea s-a cuplat cu Gerard Butler


    Mădălina şi Gerard au fost  surprinşi pentru prima dată  împreună la Festivalul de  Film de Cannes (FOTO: guliver/getty images)
Mădălina şi Gerard au fost surprinşi pentru prima dată împreună la Festivalul de Film de Cannes (FOTO: guliver/getty images)

A pus pe jar presa internaţională, de când s-a afişat, zilele trecute, în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, la braţul unui burlac râvnit de femeile de pe tot mapamondul: Gerard Butler (42 de ani)! Românca Mădălina Ghenea (25 de ani), cunoscută pe plan internaţional în lumea modelingului, a teatrului şi a filmului, a mai cucerit un actor de la Hollywood, după idilele cu Leonardo DiCaprio şi Adrien Brody.

Italia o adoră, iar femeile o invidiază atât pentru frumuseţea ei, cât şi pentru bărbaţii din viaţa sa! Iar ea face victimă după victimă, ţintind la cel mai înalt nivel!

După idilele cu două nume „grele" din Cetatea Filmului, Leonardo DiCaprio (37 de ani) şi Adrien Brody (39 de ani), ei bine, Mădălina Ghenea „loveşte" din nou.

Ea a venit la braţul lui Gerard Butler la Festivalul de Film de la Veneţia, care a început în urmă cu câteva zile, mai precis miercuri, 29 august.

Jurnaliştii de la tabloidul american „New York Daily News" dau drept sigură şi serioasă relaţia dintre frumoasa brunetă şi Gerard Butler, actorul cu reputaţie de playboy. O relaţie pe care Mădălina o nega în urmă cu câteva luni, susţinând sus şi tare că n-o leagă de marele actor decât o simplă amiciţie. „Gerard este un amic de-al meu, suntem prieteni şi atât. Ne cunoaştem de ceva timp. Am fost la un eveniment şi am făcut poză cu el, însă el s-a mai fotografiat şi cu alţii. Ceea ce scrie presa internaţională mi se pare aberant şi nu vreau să vorbesc despre asta", declara Mădălina, în mai, în exclusivitate pentru Click!, după ce a fost surprinsă la Festivalul de Film de la Cannes în compania lui Butler.

Relaţia dintre cei doi se pare că a evoluat rapid şi a ajuns până într-acolo, încât Don Juan-ul Butler le-a dat uitării pe toate femeile care s-au perindat prin viaţa lui. „Mădălina deţine rolul principal în viaţa lui Gerard Butler", scriu jurnaliştii de la „New York Daily News", citând o sursă din anturanjul actorului. „Gerry nu se mai vede cu alte femei, lucru care nu i se întâmplă prea des", mai adaugă aceeaşi sursă citată de tabloidul american.

Butler are reputaţia de petrecăreţ şi de amator de relaţii scurte şi intense. A avut şi cuceriri celebre, de notorietate fiind cea cu Jennifer Aniston.

De la prima întâlnire, în primăvară, când au fost aleşi să filmeze împreună o reclamă, Mădălina şi Gerard se văd tot mai des, conform tabloidului american.

Tot în primăvară, actriţa a participat la o cină exclusivistă organizată de renumita firmă de ceasuri Swiss, eveniment la care au luat parte multe vedete internaţionale şi care a avut loc în incinta faimosului hotel Du Cap-Eden Roc din Franţa. La acest eveniment, a venit însoţită tot de Butler.

A mai avut iubiţi doi actori celebri

În octombrie 2011 era «iubita» lui DiCaprio.Anul trecut, mai precis la 24 octombrie, Mădălina Ghenea a fost surprinsă în compania celebrului actor Leonardo DiCaprio.

simeon stalpnicul png

Cei doi făceau plajă împreună, la reşedinţa actorului din Sidney (Australia). În urma acelor fotografii, numele oltencei a ajuns în presa din întreaga lume. Mădălina nu a recunoscut niciodată că ar fi avut o relaţie cu DiCaprio, dar imaginile au grăit de la sine. Cei doi păreau foarte apropiaţi, iar costumul sexy de plajă al Mădălinei nu se poate să-l fi lăsat indiferent pe Leo.

În decembrie 2011 s-a cuplat cu Adrien Brody. La doar două luni de „detaşarea" de Leonardo diCaprio, Mădălina s-a cuplat cu Adrien Brody, câştigătorul premiului Oscar pentru filmul „Pianistul".

simeon stalpnicul png

Cei doi s-au cunoscut în luna decemebrie a anului trecut, prin intermediul unei prietene comune, prezentatoarea tv Afef Jnifen (48 de ani), la un eveniment Pirelli, ce a avut loc la New York. Relaţia celor doi n-a durat mult, astfel că la începutul anului, Mădălina era din nou singură. Actriţa româncă a recunoscut că, din cauza acestei relaţii, era nevoită să facă naveta între Milano, unde locuia ea, şi New York, acolo unde actorul îşi are reşedinţa.

Click!spune

Gerard Butler este actor la Hollywood, dar e originar din Scoţia.

Are 1.88 m înălţime şi s-a făcut remarcat în filme precum „Beowulf & Grendel" (2005), „300" (2007), „P.S.: I Love You" (2007), „The Ugly Truth" („Adevărul golgoluţ", 2009), „Gamer" („Jocul supravieţuirii", 2009)" sau „Machine Gun Preacher" („Misionarul războinic", 2011). A mai avut relaţii cu Rosario Dawson, Lindsay Lohan, Jennifer Aniston, Naomi Campbell şi Cameron Diaz.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
iuri kovalciuk jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg