Magda Catone, dărâmată după ce a aflat că Şerban e din nou la spital

Artistul este  imobilizat la pat
Artistul este imobilizat la pat

Actorul Şerban Ionescu este internat de câteva zile la Spitalul Elias din Capitală, din cauză că starea lui de sănătate s-a agravat. Magda Catone se gândea că actorul e pe cale de a se vindeca şi nici prin cap nu-i trecea că Şerban va ajunge din nou pe patul de spital. Fotoreporterii Click! au surprins-o, marţi, tristă, abătută şi îngândurată.

Şerban Ionescu (61 de ani) a revenit în ţară la mijlocul lunii august, după ce a stat câteva săptămâni bune internat într-o clinică din Germania pentru a afla exact boala de care suferă.

După ce s-a întors acasă, un prieten bun i-a pus la dispoziţie o vilă în care să locuiască şi i-a asigurat asistenţa medicală 24 de ore din 24.


    Artistul este  imobilizat la pat
Artistul este imobilizat la pat

Toată lumea credea că starea de sănătate a actorului s-a îmbunătăţit, deşi se cunoaşte faptul că el suferă de o boală fără leac, scleroză laterală amiotrofică (SLA), ce presupune pierderea progresivă a anumitor celule nervoase.

Ei bine, în urmă cu câteva zile, actorul a ajuns din nou la spital, în stare gravă.

Mama lui Şerban, în vârstă de 80 de ani, dar şi alţi membri ai familiei, îl vizitează zilnic şi au grijă ca asistentele de la Spitalul Elias să-i schimbe perfuzia o dată la două ore.

Neaşteptat, soţia lui, Magda Catone (53 de ani), cea care a fost blamată de mai toată lumea, se interesează şi ea de starea lui Şerban şi, mai mult, îl vizitează la spital.

Marţi, fotoreporterii Click! au surprins-o pe actriţă, la casa ei. Doamna „Bonux" era abătută, tristă şi cu cearcăne adânci, a vorbit încontinuu la telefon şi a tastat mesaje.

Cel cu care s-a întâlnit mai apoi, actorul Silviu Biriş, ne-a confirmat că Magda este dărâmată din cauză că Şerban a ajuns din nou la spital.

„Situaţia nu este chiar aşa cum crede lumea. Doamna Catone se interesează permanent de starea de sănătate a lui Şerban Ionescu.

Este soţia lui, e normal! Îl vizitează la spital şi, într-adevăr, este foarte îngrijorată pentru el", ne-a declarat actorul.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, doctorul Valentin Calu, ne-a spus că actorul este sub tratament: „Domnul Şerban Ionescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă «Elias» pentru continuarea protocolului de îngrijire adecvat afecţiunii neurologice de care suferă".

Şerban i-a cerut divorţul pe motiv că nu-l îngrijeşte şi că l-a înşelat

Marţi după-amiază, actriţa  era foarte îngrijorată la  gândul că soţul ei se chinuieşte  pe patul de spital (Fotografii: Cezar)
Marţi după-amiază, actriţa era foarte îngrijorată la gândul că soţul ei se chinuieşte pe patul de spital (Fotografii: Cezar)

În acţiunea de divorţ înaintată în mai la Judecătoria sectorului 2, Şerban Ionescu îşi motivează dorinţa de a se separa de Magda Catone, după un mariaj de peste 29 de ani:

„Cu trecerea anilor, eşafodajul (temelia, n.r.) acestui mariaj valoros, ce putea reprezenta un exemplu pentru mulţi, a început să se deterioreze (...) simţeam fiecare dintre noi cum aparenta fericire se disipa fără ca noi să reacţionăm.

În urmă cu doar câţiva ani, soţia mea a intentat o acţiune de divorţ, fapt ce m-a determinat cu putere să îmi doresc salvarea acestei căsnicii.

Prin urmare, am depăşit împreună acest impas.

Acum un an, destinul m-a încercat cu o boală de care sufăr şi m-a transformat dintr-un om sănătos, fizic şi mental, într-un om cu o dorinţă şi mai mare de viaţă, dar neputincios din punct de vedere fizic, cu o nevoie acută de îngrijire permanentă.

Acestea sunt momentele în care partenerul de viaţă trebuia să fie trup şi suflet alături (...), dar realitatea a fost diferită, crudă şi neîndurătoare.

Din păcate, nu am găsit în soţia mea Magda Catone un partener dornic să-mi insufle optimismul vital, ci îmi arăta zilnic neputinţa mea, de parcă dorinţa acesteia ar fi să mă sting, pentru a scăpa de o povară.

Toată această nefericire a culminat cu dezamăgirea vieţii mele: imagini cu soţia mea în ziarele de scandal, împreună cu un alt bărbat, fotografii concludente şi clare, ce afişau o relaţie adulterină".

Va juca cu Biriş în spectacolul «Părinţi teribili»

Imediat după ce a plecat de acasă, Magda a fost surprinsă semnând nişte acte, pe portbagajul unei maşini aflate lângă locuinţa ei.

Marţi după-amiază, actriţa  era foarte îngrijorată la  gândul că soţul ei se chinuieşte  pe patul de spital (Fotografii: Cezar)
Marţi după-amiază, actriţa era foarte îngrijorată la gândul că soţul ei se chinuieşte pe patul de spital (Fotografii: Cezar)

Surse din anturajul actriţei ne-au spus că Magda a semnat un contract pentru spectacolul în care va juca alături de actorul Silviu Biriş.

Piesa „Părinţi teribili" debutează la 9 octombrie, pe scena Teatrului „Nottara" din Capitală.

FotoJet (3) jpg
oana zavoranu si sotul
Oana Roman si Isa jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock