Magda Catone s-a răzgândit! Nu mai vrea să divorţeze de Şerban Ionescu!


    Magda Catone și Şerban  Ionescu
Magda Catone și Şerban Ionescu

Şerban Ionescu îşi doreşte acum mai mult ca orice să divorţeze de Magda Catone pentru a îşi recupera liniştea pe care a pierdut-o. Actorul nu mai suportă comportamentul rece al soţiei lui.

Actorul este foarte deranjat de faptul că soţia lui îl consider aşa bolnav o povară. "Nu vreau să comentez de divorţ acum. Avocatul meu se ocupă de tot şi o să vă lămurească ei. Soţia mea duce ce mult timp o viaţă dublă şi eu vreau să o las în pace. Cuplul nostru nu mai există oricum de mult", a spus Şerban Ionescu la Protv.

Artistul a negat faptul că ar fi refuzat banii de la guvern. "Dacă plec mai repede în străinătate, asta nu înseamnă că m-am întors cu spatele la guvern. Mă ajută cineva acum pentru că protocolul cu banii de la guvern durează ", a mai spus Şerban Ionescu.

Avocatul actorului, Cătălin Dancu, este de părere că Şerban Ionescu are motive foarte bine întemeiate să se despartă.

C. Dancu (avocatul)
C. Dancu (avocatul)

"El i-a propus divoţul prin acord. Adică fiecare dintre ei să fie de acord. Ea a refuzat, chiar dacă Şerban îşi doreşte o despărţire ca la carte. Problema este că doamna Magda nu a fost deloc lângă soţul ei în această perioadă grea din viaţa lui. Termentul de divorţ este până în luna octombrie.

Mie mi se par motivele foarte grave şi pertinente şi credeţi-mă că nu sunt subiectiv. Nu ştim exact din ce motive ea nu vrea să accepte divorţul", a spus avocatul artistului.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg