Mama Adelinei, a şasea operaţie pentru o tumoră

Ultima actualizare:

    Adriana Elisei, aici alături de fica sa Adelina, într-o fotografie surprinsă în vară, când soţii Chivu au venit în România cu fiica lor
Adriana Elisei, aici alături de fica sa Adelina, într-o fotografie surprinsă în vară, când soţii Chivu au venit în România cu fiica lor

Noul an a început cu ghinion pentru Adelina Chivu. După ce a umblat prin spitale cu Cristi Chivu, grav accidentat la cap, ea vine azi în România, pentru o complicată operaţie la care e supusă mama sa.

Adelina trece iar prin momente grele. Mama ei, Adriana Elisei, (60 de ani) este internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti din cauza unei tumori la singurul rinichi pe care îl mai are.

   Mai citeşte:       Doctorul lui Inter i-a  salvat viaţa lui Chivu       Am fost la spitalul din Verona. Chivu, ce coşmar!       Adelina Chivu este alături de soţul ei, la spital       Cristian Chivu, operat după o accidendare gravă

Astăzi, ea urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale care nu se anunţă deloc simplă. Adelina nu a vrut să-şi lase mama să treacă singură prin această încercare grea, astfel că a decis să vină în ţară.

Soţii Chivu, însoţiţi şi de fetiţa lor, Natalia, au venit, aseară, în România. Surse din cadrul Aeroprtului Băneasa ne-au spus că aceştia au sosit cu un avion privat, care a aterizat în jurul orei 19.00.

Mama frumoasei brunete a avut parte de multe necazuri cu sănătatea. Când Adelina avea doar 5 ani, Adriana Elisei s-a dus la spital să-şi facă un vaccin antitetanos după ce a muşcat-o un şobolan de deget.

Din păcate, se pare că vaccinul era expirat, lucru care i-a provocat paralizie. Conform unui articol publicat în urmă cu trei ani de revista "Felicia", mama Adelinei a rămas imobilizată la pat şapte ani.

Deşi medicii nu-i dădeau şanse de recuperare, soţul ei a luptat cu boala şi cu destinul. Şi-a dat demisia de la locul de muncă şi şi-a închiriat o cameră în spitalul unde era internată mama Adelinei. Timp de şapte ani i-a făcut masaj, a încurajat-o şi i-a dat puterea de a lupta pentru a se vindeca.

Cristi Chivu abia a ieşit din spital

La 6 ianuarie, în primul meci oficial al anului disputat de echipa sa Inter Milano, cu Chievo, Cristi Chivu a suferit o fractură craniană.

Fotbalistul a fost operat de urgenţă la Verona pentru îndreptarea osului parietal şi eliminarea unui hematom. După opt zile de spitalizare, căpitanul naţionalei României a fost externat, perioada de recuperare fiind de aproximativ trei luni.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net