Mamă iubitoare, fără o mână şi fără picioare

S-a născut fără picioare şi fără o mână. Când avea 14 ani, câţiva prieteni de familie i l-au prezentat pe Mehmet, un tânăr care abia se mutase din Turcia în Danemarca, scrie Adevărul.

În timp, cei doi s-au îndrăgostit, relatează presa britanică. Au devenit un cuplu în adevăratul sens al cuvântului când aveau 18 ani. S-au mutat împreună şi, în urmă cu doi ani, s-au căsătorit. Mariajul a fost oficiat în Turcia, în Danemarca legătura lor nefiind recunoscută.

Chiar dacă mulţi ridică din sprâncene când îi văd împreună, Mehmet afirmă că o iubeşte la nebunie pe Melek.

„Am avut destul de multe prietene la viaţa mea, dar nu am simţitit niciodată pentru nimeni ceea ce am simţit şi simt pentru Melek", a declarat bărbatul.

După ce şi-a întâlnit jumătatea, Melek şi-a dorit enorm un copil. La fel şi soţul său.

„Am vrut dintotdeauna să avem copii. Când am aflat că sunt gravidă, radiam de fericire. Chiar nu-mi venea să cred. Am făcut testul de sarcină de cinci sau de şase ori. Îmi doream să fiu sigură că nu mă înşel", a povestit Melek.

Numai că starea ei medicală ridica o serie de probleme. Atât membrii familiei lui Melek, cât şi medicii s-au declarat îngrijoraţi de modul în care ar putea răspunde organismul tinerei la o sarcină.

Melek nu s-a dat bătută. A vrut să ducă sarcina la capăt şi chiar mai mult de atât: să nască natural. În cele din urmă, nu a mai depins de ea. Când i s-a rupt apa, pe neaşteptate, Melek a fost supusă unei cezariene. Aşa a venit pe lume Semih, un băieţel sănătos, cu o greutate de 3,8 kilograme.

Acum, Melek, ajutată de Mehmet, învaţă să aibă grijă de copilul pe care şi l-a dorit din toată inima. Cei din familie i-au dat asigurări că vor fi alături de ea. Tânăra are planuri şi pentru perioada următoare: vrea un apartament mai mare, cu o cameră numai pentru copil, dar şi un spaţiu mai generos pentru căţeluşul cuplului.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
David a fost ars şi umilit de doi colegi foto facebook 1 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg